27 12
發新話題

老虎頭上插旗

引用:
原帖由 Boniface 於 4-8-2009 03:03 發表
咁場枚真係未打完嘛
不過我睇都唔會打落去啦
暫時兩岸情勢都好安穩....反而南北韓果邊就真係隨時......

引用:
原帖由 Boniface 於 4-8-2009 14:38 發表
條友神神地,有咩做唔出呀
臨死前隨時要的南韓人陪葬....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 15:13 發表

我反而覺得佢個仔...扮豬食老虎多d
係龍係蛇..會唔會一上台就俾人隊冧....好快就知...

引用:
原帖由 於 4-8-2009 01:25 發表

有種既咪打過黎..到時更加明正言順...
講真我都幾想老解出兵打塔利班....老解show就做得多,實幹就能見真章....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 15:35 發表

咁多年.....北韓都比班金氏搞到一篤屎......可能新人事新作風..改革北韓....
人係咪真係可以受咁耐壓迫都唔識反抗....北韓真係一個好有趣既地方....

引用:
原帖由 Boniface 於 4-8-2009 16:18 發表
我想你誤會了
大家既意思係台灣統一,中國走向共和,走向民主,結束一黨專政ja
老毛當年推翻國民都個陣都係咁講,但係佢有左權力之後就反口
http://www.youtube.com/watch?v=sjz-b5c798g
老毛當年要中國分裂幾多塊呀....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:11 發表

資訊全部被禁.....北韓人可能只係一班行屍走肉一樣...
打L4D既好地方......

引用:
原帖由 yau88hse 於 4-8-2009 16:46 發表
走向共和
http://www.youtube.com/watch?v=dc0Cz2HkZlE&feature=related
解放一詞用於解救人民於水深火熱、暴政之中,我唔覺得而加中華民國有暴政

長毛引用老毛編野我第一次聽,本野叫咩名
老毛初頭都有可取既理念...後期權力令佢腐化者

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:09 發表

唔係有資料上的排名...老解的戰鬥力...唔係不嬲都係響頭幾位咩
當年北極熊夠話自己的軍備點勁點點....資料上都係頭幾名.....
當年八路軍係好勇猛,但依家既老解有冇佢地咁勇猛??....
口講無憑,眼見為實.....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:50 發表

絕對有理由懷疑你的supplier之一係北韓
佢supply我的乜......我supply佢就差唔多....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:56 發表

有冇咁多錢啊
我講軍火喎....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:56 發表

我絕對相信老解的作戰能力...唔依靠佢..我地冇後台啦
佢依家憑既係核武者同過萬億家當者....

27 12
發新話題