發新話題

年尾

引用:
原帖由 MF 於 9-12-2009 08:18 發表

返舊舖
都好呀...唔洗點熟習新環境........
依家同我一樣係office??

引用:
原帖由 阿明 於 9-12-2009 01:45 發表
上星期五公司開會已經放風來年可能加唔到人工.....
但09年工作量,客旺都比08,07年多
X叉交佢個Z..........
依....你地公司唔睇好後市咁喎....

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 08:47 發表

你係最愛戴平光眼鏡既姐姐...
你又會知佢的最愛??

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 09:07 發表

我意思係... 佢鍾意戴"平光"眼鏡既姐姐rather than"真"眼鏡... hahaaa
哦....女孩子真係咁鍾意戴"平光"眼鏡咩

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 09:54 發表

你說得對
當然有d都係天生麗質
所好醜命生成....天生麗質既唔化妝都靚過化行晒既...

引用:
原帖由 於 9-12-2009 09:46 發表
正啊...  空姐係我最愛..
究竟點解男生們對空姐會種莫名既喜好架呢.....

引用:
原帖由 Boniface 於 9-12-2009 10:07 發表
http://image2.sina.com.cn/lx/upload/103/6231/20051202/13/2700/2705.jpg
呢個既相我都睇過....係唔錯...

引用:
原帖由 Zap 於 9-12-2009 10:27 發表

Looks is important too. Did you see Leo’s replies? I think he would travel with JAL on his next vacation already…
Speaking of services ....Unless travel on c-class ... ot ...
學boni妹咁講...有的地方唔係想揀JAL就有得搭.........
不過再去日本都一定揀JAL...

引用:
原帖由 於 9-12-2009 10:41 發表

我通常都預早D響閘前 上下網 睇下書先
me too........冇野做瞓下都會

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 10:50 發表

ain't you? haha
靚女既著乜我都會覺ok....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 9-12-2009 10:58 發表

咁反問返你,空姐一般俾你印象係點?

大概係講得出既答案就係男生渴望女友俱備既條件吧,
當然,樹大有枯支,人多有白痴,未必個個空姐都好,但我認為起碼表面上形象上被塑造到足以令男生對佢地有多小幻想空間 ...
去完同事的空姐party後既印象同大富豪可能冇乜分別....
都係我另一半好好多....

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 11:38 發表

舊年o係尼泊爾坐domestic真係驚...
架機好舊...
食住驚風散咁飛

引用:
原帖由 於 9-12-2009 11:45 發表

著起制服/..又變左另一個人...
其實有幾個仲著住制服.........boni妹果間...

引用:
原帖由 於 9-12-2009 11:48 發表

上機前寫定..
"千祈唔好見到Leo....千祈唔好見到Leo...."

引用:
年份: 2010 幅度: 1.8%
年份: 2009 幅度: 2%
年份: 2008 幅度: 4%至 5%
年份: 2007 幅度: 2.5%至 3.5%
年份: 2006 幅度: 3.5%
資料來源:國泰及《蘋果》資料室
今年真係小左的喎....