發新話題

社民連話可能瞓路軌喎

引用:
原帖由 aR乂熙 於 26-3-2011 22:37 發表
等我幫你整興個POST啦
可以即殺喎......

新兵必讀! CGF 通用版規 2010年6月12日

通用版規:

3.請勿對其他會員作出不敬行為、或刻意擾亂論壇秩序。

4.請勿於POST WAR 中小事化大、火上加油或無事生有。

引用:
原帖由 RX7 於 27-3-2011 20:46 發表

係,我錯
咁有咩方法處理呢班垃圾不如o既扮民主派?
流放佢地去日本搶救核反應堆啦....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:18 發表

以前, 長毛果班, 最多都係o係鏡頭前面做下show, 做完就算, 哲古華拉都唔會咁樣搵命博啦, 依家咁搞法, 死就係死其他爛頭卒....
說穿都係精人出口,笨七出手.......

引用:
原帖由 gd1893 於 30-3-2011 10:35 發表
最可憐既係班傻仔七左都死口話自己無七到丫嘛...

返轉頭又係教育失敗....點解會有班咁既傻仔....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:29 發表

但係其他"靚毛"陪佢傻, 仲要傻到盡果隻呢....

政治唔係一味靠癲就成功既....

btw, 我確實唔贊成港鐵加, 佢一加就冚家加, 就咁就攬炒....
依家癲得黎過晒火位就一定俾人丙.....
ps....耐何港鐵係一間上市公司,唔好講政府係大股東就要佢唔加價,咁同國內忽然話某個行頭過熱要佢地既產品限價一樣
如果5號仔依家向外公佈為減輕市民負擔,做緊既loan收少的息,或者其他手續費都減....如果你楂住佢的股票你肯唔肯過佢....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:56 發表

咁唔該叫佢派多d息
呢個時候梗係會叫股東供股集資架啦....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 13:59 發表
又供?!
講下者...
所以作為股東,你願意見到公司用你既錢派錢益街坊嗎?

發新話題