發新話題

又捐錢,,,,,,又五千萬....你地點睇?

引用:
原帖由 b.jam 於 13-8-2009 23:21 發表
換轉香港出事,對方都會幫拖既。
正解.... ........
一點心意者....
同我係台灣所做既...........算啦

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-8-2009 00:58 發表

台妹....我愛台妹...台妹愛我~
五千萬換一堆台南辣妹返黎...

引用:
原帖由 於 14-8-2009 00:25 發表

...希望呢d人唔係佔好多...唔係既話..拎d錢去燒煲糖水..起碼都有碗紅豆沙食...
唔食紅豆沙.....煨蕃薯得唔得...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-8-2009 01:53 發表

最怕屎都冇得你食...
你咁講我就諗起蠔屎.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-8-2009 00:27 發表

果d越好名氣既大學,越多呢d人... 不過d大學本身都...根本就係一個越開越大既水龍頭...
暑假我都見唔少大學生....算把啦....

引用:
原帖由 MF 於 14-8-2009 07:30 發表
另外睇法: 小財唔出, 大財唔入

正如久唔久請人食飯,  喺有用既事
得人因果千年記.........
我覺得做show都要啦....難保有日會風水輪流轉....

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-8-2009 01:58 發表

北好似好D WOR....
不過見到台南既民眾,心都酸埋
台北妹定第二種先....

引用:
原帖由 Boniface 於 14-8-2009 13:23 發表
睇住電視個下好心痛,報紙仲講好多人直頭屍首
搞到我成晚係張床度諗生死問題
台南應該最少都死左成千人.........

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 14-8-2009 13:31 發表

要死就死..唔洗多諗

該死唔洗病
冇錯啦....活在當下,好好下享受人生啦....

引用:
原帖由 deathmaster 於 14-8-2009 16:25 發表
Why we have to help 台灣? Why not help all of us in CGF.

Anti HKSAR GOV~
點解要幫CGF會員?.........我講得白的....我地依家家破人亡,風餐露宿咩?....
人地台南既人係電視睇都咁慘....唔知家人既生死....我有個同事第二日有飛機就即去左台南搵佢失踨未婚妻...

雖然我覺得我地個政府係要反......但唔好同受災既人混為一談...

引用:
原帖由 於 14-8-2009 16:56 發表

咁你個同事有好消息帶返黎未...
五千萬好多咩....起返幾個電塔都冇Q左.....
未知...但好可能係我本名冊搵到佢既名....

引用:
原帖由 於 14-8-2009 17:19 發表

希望冇事啦..等消息其實都幾難受..
佢係重災區呀...

引用:
原帖由 Zap 於 14-8-2009 17:23 發表

Is your friend already there? or still planning to go there?
公司台灣同事第二日已經返左去.....

發新話題