發新話題

畀女朋友發現叫雞

引用:
原帖由 0o0p 於 9-1-2016 00:19 發表
以實際既角度睇 依家香港既女初頭會吊高黎賣 享受公主生活
同咁上下就會突然成熟 然後去搵一個有經濟能力擔起頭家既男人
當然原先果個如果無家底 早就被抽乾 何來有過時間同多餘錢發展經濟能力

所以作 ...
聽君一席話,勝拍十年拖....奈何為時已晚

引用:
原帖由 gainax 於 10-1-2016 07:56 發表
唔比扑唔係問題,大家未了解清楚保障自己係Ok,順其自然,
但唔好一邊唔付出一邊係咁拎著數當人水魚,
現實就係咁多當人水魚既女人, 一邊向你提款一邊突然潔身自愛吊高黎賣,當禁哂你D錢又係時候byebye
之前好似聽過有單雞督逃女友,4年幾唔比督,KISS都話唔得,個男仔又真係好白痴咁等左4年
之後個女友有朋友搞Speed dating,比個基金佬食左隻豬,重要搞出人命,死都話要左佢,想要個男仔咩飛

我果時睇完成家討論左好耐,結論就係
我會一巴車過去,然後飛左佢,外加同佢啲朋友講出實情以免被抹黑

4年成1460日,果個好似慘啲

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2016 11:54 發表

乜呢個世上仲有咁既男人咩?等四年咼?
https://zh-hk.facebook.com/hkgoldenpic/posts/1027210703990059
最正係果句神的考驗

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-1-2016 08:02 發表

小心有會員係信基督,你會傷害佢感情嫁!
我相信真正既基督徒係博愛既,佢會講服你而唔係比蘇師傅傷害到 我從未見到有人比人說服到姐

發新話題