41 123
發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 11:12 發表

家下D手感同速度比得上多3
至於技能加攻取代NT
都係快手KO人之舉

咁mk2有d料到喎...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 11:48 發表

抽啦
P90兄

我已經好似冒險樂園D阿伯入銀仔發洩咁,上晒"賭"癮
好過上ebay bid 野種感覺
一黎我唔識用呢部機...
二黎我真係覺得198抽一野...
所以真服左你既勇氣,又真係比你抽到,勁!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 12:12 發表

btw,play mission tonight?
好呀好呀!!!
只要強1呀布加V就可以?

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 12:58 發表

pm me your msn...

thank you, see you tonight brother

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-10-2009 13:39 發表

今日真lucky, 完自, 炮西, 多3都係我想要ge
完自非常好

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 13:53 發表

佢又唔會比人話係大機,雖然佢真係幾大,又好屈
下...佢不嬲比人當大機架喎??

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-10-2009 13:54 發表
之前仲諗住合, 依家唔洗啦
比起自護呢...
防禦高左,咀砲瞄準線調整返好,威力又大左,射程都遠埋,又有反格...
唯一係飛手無咩分別...但我一向幾喜歡呢隻既飛手,回得快,集中攻擊力都高
但太好用反而唔會成日用...真係奇怪

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 14:28 發表

ar果隻,睇下邊隻起手打最尾果下咪邊個跌囉
對,果隻重高踩得太快
不過踩既範圍好細...歪dd就打唔到人!!

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 14:24 發表

三大機,魔霸,重高同阿布......我用完自都冇比人踢過
但入到game隻野真係大過普通ms架喎...睇forum d人都話佢係大
有人開topic話"開禁大場竟然有人用自護"
人地答佢"自護有咩問題,完自先係大機"

九月更新之前我打左咁耐都係彈一次咋...
更新之後差唔多一個鐘彈一次

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-10-2009 11:05 發表
咁gp03d呢.....依次更新會出埋最尾果部材料喎
我乜都唔怕,最怕佢出厄運蛋...

41 123
發新話題