發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 bonwin 於 21-8-2009 22:04 發表

pm 左
thank you~
see you later time
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 bonwin 於 22-8-2009 01:10 發表
i have try to invite u but fail

今晚忙完,手痕打一兩舖而已
但我無收到任何invitation喎..???
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-8-2009 10:34 發表
人經驗定係機體經驗先...
梗係人經啦
我重差萬九幾點先升...點計都要成個月先升到

引用:
原帖由 飛哥仔 於 22-8-2009 23:13 發表
導彈陸高真係又愛又恨..有時好好用屈人地... 有時比人屈......
不錯,如果對家好多sniper,真係比佢地玩死...不是次次有功而回呢

有無朋友可以分享下乜野係甩刀,MCA,SS
同埋如何使用??
謝謝

引用:
原帖由 飛哥仔 於 23-8-2009 01:14 發表

MCA
http://www.youtube.com/watch?v=xa9xGjXxo3c

甩刀
http://www.youtube.com/watch?v=OGwKJauDxOc

MCA + SS
http://www.youtube.com/watch?v=eWxeIKlAPzI

對只用包機既我...作用不大....
甩刀果個幾詳細,謝謝!
但MCA同MCA+SS我都睇唔明...而且更加唔明MCA同SS呢幾隻字係點解呢??

引用:
原帖由 飛哥仔 於 23-8-2009 10:17 發表

以我所知, 留意一下他下面武器bar, 為左更快出招, 他斬左兩刀之後以好快速度轉左一下武器, mca基本就係咁解

ss就係單斬既意思, 斬擊斬得多部機會down, 不過如果下下都係第一野既, 可以斬多好多野, 攻擊力夠高 ...
原來如此,謝謝!!
有人話SS係bug...都係算啦,就咁玩下算...廢事玩到咁講求勝負...
我主要都係想儲下U.C.機...
佢係都唔出AS class ZZ gundam真係激死人
賤到爆!唔出AS ZZ但又放隻吉姆三出黎賣,你估我買你隻吉姆三貪佢有寶咩!!!

引用:
原帖由 飛哥仔 於 24-8-2009 00:35 發表

部FAZZ? 網上見到LEE部機又有追蹤導彈X2 同大火力既BEAM RIFLE, 好似好O岩中距離攻擊既人...

其實我都係度找緊部好用既SNIPER MS, 暫時都只係有勇士SNIPER合我心水....

等緊LOCK-ON部機出
追蹤飛彈果部AS級咋,FAZZ係S級的...
隻game共有三部ZZ,都算幾比面ZZ系列...
但始終唔明點解RX-78係B級,沙漠高達特裝型係S級?!

引用:
原帖由 路比 於 30-8-2009 23:12 發表
http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1690

《SD高達》本週六日Double獎賞   

暑假即將結束,最後一次暑假「Double經驗•Double G幣」時間將會於8月29日及30日晚上8-10啟動。9月1日 ...
要升級機體等合機的玩家就要留意及別錯過「Double經驗•Double G幣」時段了。
係叫你趁8月尾個double EXP時間升定d機等合機喎?
不過都睇得出應該有得"合"...即係有圖啦
希望係有得買(G或M都好啦)唔係連圖都要抽咁賤啦...

終於會出AS class ZZ 了

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-9-2009 13:21 發表

無計

不過我覺得呢隻GAME係差左一樣野, 就係無得將物品自由地買賣, 一味打打打, 好似悶左D
在你係打機遮,在佢係賺錢嘛
有得互相交易,佢賺少好多好多架

引用:
原帖由 -l- 於 3-9-2009 10:23 發表

貴而無當
打危機的時限easy最好用
其他地方無咩用...合作打時可作輔助機...

日本BANDAI特別為《SD高達Online》製造了一系列新的「SD高達模型」

笑死人...起碼盒Z gundam同我屋企果盒一Q樣

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 23:12 發表

可能有d唔同呢,唔係點呃錢喎
封面唔同...則邊隻砌好樣辦既相同我屋企果盒一Q樣...

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-9-2009 16:56 發表

真係一樣,岩岩睇過實物,不過真係想入返隻z
黃色排氣口要自己油/噴...SD系列唔上色就唔靚...

btw想請教下咁多位,對戰果時,4vs4,打字只能同自己隊友講野,點先可以同ALL講野?我見到有人可以用ALL message...
thx

發新話題