發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 04:17 發表

SM場

圍姦

搶食

執雞

高頻還好,尋晚打初頻,有幾個"盾牌級"入黎,大刺刺扮係初頻撞到,話"以,你又黎恰人呀?" ”以,乜你又係度??” "係咪追打ZZ呀?"
佢地又正義又飛雞...
重要用ALL頻講呢d野...真係...
可惜我ASZZ無比佢地恰喎
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 飛哥仔 於 1-10-2009 12:06 發表

熟用包機既人, aszz係神機
直頭勁好用
不過我都要打左一陣先了解個精髓...
就係MS mode同MA mode一樣咁重要!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 16:29 發表

D人咁串

係呢game 入面,我諗勁極都無資格話"以,你又黎恰人呀?" 
人地二,三星盾牌黎架
如果無用掛機程式,都真係煲到天昏地暗...
都真係打得好好既
咪比人(口頭上)認下叻囉

講時講大家來計條簡單既數:
9you話年底前會有40號扭蛋機
只剩下10月,11月,12月三次update
但重差12部機先到40
難道以後每個月解放4部扭蛋機嗎??

究竟正義值唔值得合呢...張圖咁貴...又要抽過神盾,紅迷...計埋都起碼要預10萬G...
只係咁岩抽左部劍西返來所以考慮下...大家點睇呢?

引用:
原帖由 bonzonie 於 3-10-2009 16:43 發表

值得合, 其實打cqc 個RANGE 幾易中,
又可用飛刀SLOW 人地
有豆槍同激光,遠近皆OK
出手快,SIDE DASH快,連mca幾好
合左...
但自己根本唔係好識用拳機...頭先升劍西重有隻正義走黎話"乜d人家下先升劍西,我已經有正義喇"......
真是好叻仔呀

分享一下最愛用的A, B, C機各一頁

究竟打工場EX有咩秘訣呢
次次打到去最尾飛西果度,只得返唔到1分鐘...邊有可能打贏飛西呢...
唔通係第三果度浪費太多時間?

引用:
原帖由 hermanht 於 3-10-2009 23:41 發表

我打Hard ja, EX...
好想要黑MK II......

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 00:40 發表

EX 工場

要全部用阿布有V疫

每過場一齊ESC

打炮台果度餘幾隻(大既打到17到)就轉打地怪,快D過場

最尾個場全部飛去左角柱後等飛西 ...
聽起黎容易,但最麻煩係要搵合作既人...
你地打晒未呀?

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 01:23 發表

打晒la

你想幾時解?

我可以幫你

但要多2條友
其實我又唔急既...太快打晒所有野,隻game就無野好玩...
睇你地頭啦,麻煩晒

引用:
原帖由 路比 於 5-10-2009 10:15 發表
其實都幾難睇左會唔笑
蠔屎係小玩ja
係電腦lag遮~lag到打果時連skype都開唔到
梗係死啦~

引用:
原帖由 bonzonie 於 6-10-2009 14:06 發表

等D人抽完先玩野
呢pack野...你覺得有幾成機會中S機/卡碧尼MKII?
我覺得96%係藍迷...2%係卡MK2,S機各1%
唔知有無比多佢

可唔可以post個六圍出黎睇下...

啊啊啊
把劍係咪起手快左呢?

發新話題