發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 bonwin 於 6-9-2009 23:50 發表

F1= all chat
F2= team chat
謝謝
按住TAB果時按F1F2??
對面隊有人同我講野...我無辦法回覆佢,籮籮孿咁
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 suileung 於 7-9-2009 00:10 發表

唔洗按住TAB,直接按F1F2就得
謝謝!!等我試下先
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

皇天不負有心人
終於抽到AR G3

引用:
原帖由 路比 於 8-9-2009 15:21 發表
好多ar機都好用過as機
又唔係為左用,只係好想儲齊自己喜歡既機體而已
呢排搏命打對戰儲經驗都是為左做任囉GP01FB...

EX6個任難做到死
個個隊友一開始都係亂咁射...得我一個嘗試去打兩邊飛彈發射器...
次次完都差廿隻先贏

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-9-2009 09:45 發表
尋日終於合到第二隻大機, 亞布喇...要埋隻魔霸就PERFECT喇
尋晚唔信邪再試,終於比我囉左GP01FB喇...
今晚目的係泰坦斯MK-II

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-9-2009 11:58 發表

今晚希望得啦,近來可能少人升二柴,之前d人又已過晒,好難搵到好隊友一齊打...

最憎 d X樣做野私私縮縮,random map就random map,八門就八門,扮X晒random map臨尾0.1秒轉八門,一係用劍西,一係用隱型機,你不如開房徵人任你魚肉算吧啦!!!

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 00:09 發表

用包機打啦,爽好多架,我用白卡用超必試過打中哂4條x樣,拎3+3+4+4,14分 到時睇下邊個sm邊個
佢地應該係識,傾住計打果隻
總之一開始就放兩隻劍西追一隻打先,另外兩隻即刻隱型偷襲同一隻...
咁做之下就秒殺左第一隻喇
如此類推

其實如果打得公平(或者話,唔好咁X陰濕得唔得?),想打八門就開八門map既,死係佢手上都只係嘆技不如人遮
但開就開random map,臨尾0.2秒轉八門呢d咁賤咁無種既行為真係...

引用:
原帖由 路比 於 11-9-2009 09:53 發表

小朋友所為,算啦,比佢打一場,下場咪走lor
我就係衰在以君子之心度小人之腹,噤左ready之後無留意情形
等到連續打左2場八門先起疑心
第三場一睇即alt+f4走啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 10:58 發表
佢地點打都唔緊要,最緊要係佢地玩果陣有冇品
試過有條粉樣,佢用一開波用明鏡衝埋我地4個度,咁大家識做就更係ko佢,佢就話ms佢,好算啦,因為唔知咩意外比對面團滅死哂4部,就話我地屎,都算
由於係random tea ...

試過有個細路一入黎係咁爆粗
又唔係鬧人但就係不停打粗口
我叫佢"不要講粗口"
佢就轉移係咁爆粗鬧我!
咁岩果場有一半都係同我傾住計打...
之後...
呵呵

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 13-9-2009 18:04 發表
下一個目標係ZZ, 但係原來升supergundam係好q慢.....不過sg又幾好用, 個飛彈reload得好q快~
我儲好晒機體等強化ZZ設計圖,但諗諗下好大機會會出惡運扭蛋......真係命苦

9月底將會有新機體出現,及一系列新活動,敬請留意。

而家又話9月底!!!
即係29號啦!!!
得,唔使玩

佢大可以等到13月32號先update,到時我打dead rising 2, cod6........睬佢老X有味呀

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-9-2009 18:22 發表

原來佢係AR GA?!我今朝抽中左仲拆左佢添...一時唔為意, 對SEED系列無留意...
決鬥有2部
一部A級一部AR級
不過我都唔要seed系列,抽到點都係解...

發新話題