發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-9-2009 19:51 發表
《SD高達》9月更新內容大透露(下)   

在上星期,官方與韓國BANDAI及開發商進行了更新會議,爭取到比之前密度更高的更新日程,而40號扭蛋機內容更可於本年年尾為大家送上。
9月更新的日期越來越接近,除了之前 ...
笑死人
我只諗到當一個大話被拆穿既時候,就要講一個更大既大話黎cover up...
到最後爆煲果下...
就係誠信破產既時刻...
我真係感到極度失望,不過算啦,作為一個小玩家,最多咪唔玩...唔通你期望佢聽你話咩
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-9-2009 10:06 發表

我抽左...好似10coins以內....

除左UC0079 0080, 0083, 0087, 0093系列之外, 我對其他完全不感興趣, STRIKE係唯一例外

咁你拆左未姐
我好似曾經有過A級果隻,拆左喇...反正A級果隻無咩料到
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-9-2009 10:09 發表
唔....ZZ都有喇, 但係魔霸仲未有

下一個目標係百式, 咁基本上ZG 系列主角機就齊喇, 不過我想請問大家除左儲A / AS / AR機之外,

果D B呀C呀會點呢?我呢幾日都係咁抽到BR機....好似BR GUNDAM同BR E ...
Z系列齊?!
密達斯呢?馬沙拿呢?亞斯瑪呢?重有大Q把未出...
淨係百式都有兩部啦

p.s.BR級Ez超好用,唔好解...兩個技能都有加速reload...開晒你支狙擊砲可當近身武器用...擊倒之後人地起返身你已經reload好,又可以再擊倒......

引用:
原帖由 bonwin 於 15-9-2009 13:47 發表

我Sunday入唔到你同蠔屎間房,打燃燒香港升呢

悄悄話又無人應
我平時係無留意對話框的...
多數係睇咩朋友online,睇佢地咩房撞入去相見...
我check果時你未上嘛

引用:
原帖由 bonwin 於 15-9-2009 14:12 發表

唔制呀

未同你地兩個打過
我真係好屎波架...儲機為主

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-9-2009 12:48 發表
又一聽住先新聞

《SD高達》香港成功爭取每月更新   

上星期韓國開發商Softmax、授權商Bandai韓國、代理商久遊及Gameone進行了4方會議,會上除討論一眾技術問題外,官方更為香港版本積極向授權商及開發商爭取 ...
聽住先?聽都廢事聽,打住第d機先慢慢等啦

《SD高達》「謎」之機體曝光           

萬眾期待9月更新版本將於9月28日登場,除在「無盡的華爾茲」中將會登場的「飛翼高達零式改」和「多魯基斯III」外,早前提及的「謎」之機體,亦已曝光,就是「正義高達」,「正義高達」將會聯同上月推出的「天意高達」以設計圖姿態登場,想一睹這台S級機體的威力就先要儲齊一系列材料機了。

隨著「正義高達」的設計圖出現後,香港版《SD高達Online》就即將有4台S級機體,更意味著S級機體不一定先放於「幸運扭蛋機」的道理,即將會有更多機體及設計圖出現,大家亦請拭目以待。

以以以,係咪真架,係就值得原諒佢月中無update喎~
不過都係果句,睇定d先~暫時9you最耍家都係令人失望既技巧~~

辛苦你喎...
我仍然係等update...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-9-2009 23:35 發表

真係有GA?!

頭先諗住諗你幫下拖過下版, 點知你唔采我
有...好似話3武係飛踢(?!)...

AR The-O好妒忌...

引用:
原帖由 zachary 於 23-9-2009 23:57 發表
我想問下.....而家先開始玩會唔會太遲....
點會呢
港服到呢一刻都只係有1部S級機體放出黎
重有大把update未做
我重期待緊既physco gundam mk2都未有影...
快d download吧

有無人知C級陸吉同CU級陸吉有咩唔同?
除左顏色......

引用:
原帖由 伯言 於 26-9-2009 01:41 發表
唔係樣樣都勁少少咩?
我抽左隻比較下,好似CU攻重低過C......

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-9-2009 02:09 發表

CU偏向高攻低防, c係比較平均....
唔係掛...
CU果隻既攻已經好低喇喎...
我隻C級加左強化點數所以唔係好睇得出,但唔加的話好似兩隻無咩分別...

引用:
原帖由 loki 於 26-9-2009 09:11 發表
咁CR又係咩野黎@@岩岩開始玩!!
抽黎抽去都抽唔到Z!!
所有機體分S,A,B,C 4種級別
級別後面有R,直係rare咁解,只能抽到,勁過該級一d
級別後面有S,唔知點解,但一定無得抽,只有做任囉或設計圖砌,都係勁過該級一d
級別後面有U,係唔知乜春模型上色比賽有獎囉既顏色,話勁過普通果部少少喎...未清楚(但多數油得好核突...都唔知佢用咩準則比獎 )

發新話題