17 12
發新話題

我係m總

你幾時死番上火星?乜由地球走私軍火上火星條水斷咗咩?點呀,公開你間「實體店」地址嚟望吓先喇!你自己po嗰張係偷圖嚟!冇嘢撈咩?幾時食番火星人口糧,唔再響地球食屎?
問完!
引用:
原帖由 我是m總 於 1-5-2015 20:40 發表
今天我心情好有什麼問題要問我都會解答

平等?幾時見過有禽畜遊行示威要求同人類要求有平等待遇?番火星喇!
引用:
原帖由 我是m總 於 1-5-2015 20:42 發表
我沒有犯規憑什麼ban我呢,我有行動自由跟言論自由,不能因為我什麼都沒做註冊就ban我這違反平等原則,根據班規會員在法律面前一律平等

你已故未?未就冇資格講呢啲說話,你快D「已故」先講喇!
引用:
原帖由 我是m總 於 1-5-2015 20:44 發表
已故大陸殺手楊佳說過你不給我一個說法我就給你一個做法

點呀!「生於一個幻想出來的美國」㗎M總,我等咗你好耐喇!喂,恐嚇吓我先喇!你唔係話自己係幫會㗎咩?你唔係話向我開槍㗎咩?喂,唔兌現喎!食屎喇,得把口!
引用:
原帖由 我是m總 於 1-5-2015 20:40 發表
今天我心情好有什麼問題要問我都會解答

蘇兄,門神而家響FB又話佢自己啲貨俾速遞㚒咗,啲買家又收唔到貨云云。哈,點解次次咁巧合㗎呢?
佢啲戲屎到呢!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-5-2015 02:21 發表
嘩!錯過左

佢話同佢派貨㗎速遞公司玩偷天換日,去到個客度甚至變咗堆報紙。又或者扣咗響快遞度,要求M巾佬俾贖金!
引用:
原帖由 tango1997 於 2-5-2015 13:01 發表

夾乜?。。。。佢咪話三通無阻包搞掂嫁咩?

新玩法:如果兩條友咁啱幫襯佢買M1911A1,一個收到下身,一個收到上身,跟手都同兩條友講俾人扣咗其餘㗎parts。咁佢咪一槍兩賣,甚至幾賣囉!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-5-2015 14:57 發表
以前以為黑吃黑。。。家下發現佢最黑

全世界撻佢D二手散件把鬼咩

唔係喎!佢試過拆完支KWC M1911A1之後唔識得砌番,跟手上「手臂涼爽」問點砌喎!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-5-2015 21:56 發表

你呢D人咪叫老實咯!佢係叫人任點,然後叫人落重訂,之後去二手區斑,斑到就班班吾到就撚。有乜事瀨共產黨。

我信佢有貨會比人,前提係咁啱係二手區揾到,重要打散兩三份成年先收得哂無缺無爛仲要識 ...

傻西自己走私玩具槍俾人食夾棍,又要玩法律;賊喊捉賊的最佳完美示範!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-5-2015 22:52 發表
神...經病

神的國度很難明白的!尤其是個個都神神哋⋯⋯
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-5-2015 08:33 發表
神的嘉奬:

CGF情報科。
引用:
原帖由 Sophi_hk 於 5-5-2015 15:54 發表
蘇師傅咁多情報邊度收架

門神的FB剛剛被狙擊!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-5-2015 15:17 發表
禾吾會主動惹佢,費事了Molly成日走泥搞事

https://www.facebook.com/china.airsoft.trade
引用:
原帖由 tango1997 於 8-5-2015 22:06 發表

比條link...thx

Code3cover兄就是美國法警,被美國執法人員教訓還不夠?來鬼打牆?垃圾果然是垃圾!你喜歡被「官方」的人反駁嗎?我成全你!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-5-2015 13:35 發表
係喎!持有偽造美國護照,在香港已經犯法,先報警,若警方受理,就算不檢控也找到屌毛是誰!

若美國護照是真的,聯絡armscool美國的法警朋友處理...

看快遞單可估計是那一家快遞,把片給海關,告訴那家快遞走私軍火,讓海 ...

吓?你精神分裂?合法定非法啊?點呀?響FB俾人玩唔夠?不如今晚又嚟過好唔好?橫掂你有鬼客咩?啊!對唔住,我今日唔係姓唐喎!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-5-2015 13:35 發表
係喎!持有偽造美國護照,在香港已經犯法,先報警,若警方受理,就算不檢控也找到屌毛是誰!

若美國護照是真的,聯絡armscool美國的法警朋友處理...

看快遞單可估計是那一家快遞,把片給海關,告訴那家快遞走私軍火,讓海 ...

17 12
發新話題