發新話題

週末小手作之馬記舊系統M9換國產木Grip

真品Grip難搵!?
我唔知你有冇用心搵過,但係Hogue Grip唔係貴。
反而而家啲靚木Grip就真係貴。
引用:
原帖由 kenchow1989 於 16-7-2024 11:29 發表

多謝師兄讚賞,小弟都係鍾意砌多過打,順便做個記錄睇下對其他人有冇幫助
希望唔好嫌我0既DIY小兒科啦

好羨慕師兄,珍品grip而家係香港地應該都唔易搵到了
馬記原裝grip缺點係佢只係得個外形,缺乏珍品 ...

附件

20-7-2024 14:35

20-7-2024 14:38

20-7-2024 14:40

究竟世界上還有神嗎?

而家仲有Zeke?
引用:
原帖由 kenchow1989 於 4-8-2024 09:40 發表

不得了,師兄0既收藏品就快毒死我
小弟手上只有開帖圖中陳年銀色膠身馬記,以及古董黑色日製ZEKE KIT
另有一枝舊版Samurai Edge長期入盒,與師兄相比實在係小巫見大巫

正如jacko版大所講,暫時無貨了,師 ...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題