發新話題

[VFC] 近排買咗既槍

FMG

點解冇人提FMG-9?
新版V2 Kit配吉打長外管,是不跌菅設計,準到嚇死人。
究竟世界上還有神嗎?

直棍!?
引用:
原帖由 RCOOH 於 7-9-2024 00:52 發表

丸山果支?

衰在係Magpul果支FMG9,一條直棍好難用,如果係BT果把BWC9就正。
究竟世界上還有神嗎?

我枝冇呢個問題。
引用:
原帖由 RCOOH 於 9-9-2024 06:05 發表

FMG打開前一個盒,打開後都係變成長D既盒,唔上高鏡架瞄唔到。

BT果支好歹打開之後鎗托係有斜度既,好瞄好多。

附件

9-9-2024 14:52

究竟世界上還有神嗎?

Lawman III?
引用:
原帖由 七點六二 於 11-9-2024 00:14 發表
問朋友借黎影相,支手槍是氣槍。
究竟世界上還有神嗎?

槙村秀幸
引用:
原帖由 七點六二 於 11-9-2024 03:32 發表

係呀,出賣年齡系列,如果你識既話應該都係一個old sea food………
究竟世界上還有神嗎?

我愛盒子炮

引用:
原帖由 RCOOH 於 9-9-2024 06:05 發表

FMG打開前一個盒,打開後都係變成長D既盒,唔上高鏡架瞄唔到。

BT果支好歹打開之後鎗托係有斜度既,好瞄好多。
究竟世界上還有神嗎?

本來係鋁Slide+黑鋼外管。
裝完先知Guarder再出不鏽鋼。
唯有含淚再買過。

不跌管設計令到佢非常準。
輕巧、準、反應快。

用過Roni Kit,因為FMG出Kit,先至丟棄Roni Kit。
引用:
原帖由 kornhill401 於 15-9-2024 20:03 發表

好有吸引力的玩具槍
究竟世界上還有神嗎?

當年KWA FMG-9個價錢同災情令人「心生敬畏」,而家Conversation Kit泛濫成災。
算還自己一個心願。
傳聞其實生產商只有「一個」,其他公司都幫手散貨。
而當中「吉吉」又最進取,開發新周邊產品去「完善」成個FMG-9系列。
我散砌都平過食KWA天價,用Marui做Base,「哭泣青把」點都好過KWA,行150mm長,6.02內管,爽、準、直、遠,還不快快去馬?

Roni Kit雖然大大把,但異常穩定。
原因在於不只有Stock,而且還跟左右兩邊Thumb Rest俾你,算係比較有良心。
而且一樣可以裝Accessories 變身聖誕樹,但係又唔重,其實幾好玩。

FMG-9受限於Compact款,能夠裝Accessories 的空間有限。不過可以摺疊容易收藏,趣味性很高。
引用:
原帖由 RCOOH 於 16-9-2024 06:35 發表

郎尼太大把,一樣都係直棍,我寧願FMG9啦,起碼好玩先。
究竟世界上還有神嗎?

今時今日睇外型都未過時。
引用:
原帖由 七點六二 於 16-9-2024 13:51 發表

又幾靚仔既………
究竟世界上還有神嗎?

發新話題