25 12
發新話題

Marui m9a1換真grip一問

Nova就是這個死樣!伏已中...+安已不...
引用:
原帖由 gainax 於 9-12-2016 23:37 發表
師兄有冇圖睇睇? 大家可研究下
其實派米同N0有聽説應該係港版同日版分別
究竟世界上還有神嗎?

俺自從入手了VP9 DX,連Glock都唔想用,何況M9A1呢?束之高閣好了。
引用:
原帖由 gainax 於 9-12-2016 23:51 發表
迷而家支M9外皮都幾靚下仲送三剪布 ,好似仲出電鍍銀正
可惜唔係馬記新系統,係既話1k黑版我都買多一支
粗玩要求唔高而家支迷都唔錯,拆過個鎚同撞針色水似鋼? 我返去試下磁石先
究竟世界上還有神嗎?

我都係咁話,打壞唔肉痛。仲可以打CO2!
引用:
原帖由 jn_jona 於 9-12-2016 23:55 發表

迷枝野係舊系統 唔係全行程 無decock
如果迷出新版 我都唔會買馬記
究竟世界上還有神嗎?

講起套SD Kit,我真係攞大力剪剪Q爛佢.....SD啲用料其實唔差,但數唔準又係一個問題。
引用:
原帖由 jn_jona 於 9-12-2016 23:57 發表

都唔算藍啦
係條slide錯左姐
究竟世界上還有神嗎?

唯有繼續観望喇。夜已深,有機會再談。Goodnight, buddy.
引用:
原帖由 jn_jona 於 9-12-2016 23:58 發表

仲有假fire pin
馬記仲用緊六角螺絲
究竟世界上還有神嗎?

我直情唔想再提我買過呢套kit...
正所謂「己所不欲,勿施於人」,賣就大可不必。
引用:
原帖由 jn_jona 於 10-12-2016 00:05 發表

條屍有冇相欣賞下
比著我就平賣佢算 睇下有冇功力勁既師兄搞搞佢
sd usp個slide lock位好易打柴 detonator舊版果個位無保強 都係6061用左好耐都仲係直角
究竟世界上還有神嗎?

有Link 否?
引用:
原帖由 jn_jona 於 10-12-2016 00:07 發表

已經有啦
韓國細廠出
around 100蚊 係粒螺絲 有個蓋扮fire pin
究竟世界上還有神嗎?

越講越傷心.....
玩得中價金身,當然想刻字齊全,細節正確...如今卻......
引用:
原帖由 gainax 於 10-12-2016 00:02 發表
刻字唔係打錯字其實都可以接受, 畢竟真係有深入研究先知道分別
我冇研究開其實都唔太分到版本細節,意大利版同us版咁明顯就分到
究竟世界上還有神嗎?

三百咁平?攞嚟掉曱甴都抵喇!
引用:
原帖由 gainax 於 10-12-2016 00:11 發表
唔明馬記出左M9A1咁耐仲未有出仿佢新個系統
Nvoa支cnc咁靚值得買啦, 最多落場買多支迷唔心痛
其實平平地收支二手迷M9拆件同留返落場有冇得諗? 我見三百幾都有人放
究竟世界上還有神嗎?

唔好喇。
引用:
原帖由 gainax 於 10-12-2016 00:15 發表
不如放走佢, 價錢ok應該有人要
究竟世界上還有神嗎?

25 12
發新話題