發新話題

M4選擇一問

M4選擇一問

各位師兄,小弟想買支M4電槍.想請問各位師兄有快拆彈弓同質素比較好既排子有咩推介?麻煩各位師兄

彈藥有限,我諗3K已經好極限,再多老虎會...

引用:
原帖由 Dave 於 1-11-2014 18:49 發表
有錢同冇錢應該同玩PTW 沒太大關係,純粹個人取捨,如果PTW 落哂真品是2~ 3萬,在下手上槍存應該都坐底頂到兩支大話 D 三支,
但在下玩的是雜牌軍火有平有貴,不求精不求多純粹為好玩,自己喜歡就好,PTW 亦見過朋友 ...
明白,唔該晒師兄,E+目標上都有幾個心水,ARES其實我都好有興趣,見佢有d款有電子扣雞又有快拆彈弓,最衰係佢好多款都係膠身...

引用:
原帖由 Dave 於 1-11-2014 18:49 發表
有錢同冇錢應該同玩PTW 沒太大關係,純粹個人取捨,如果PTW 落哂真品是2~ 3萬,在下手上槍存應該都坐底頂到兩支大話 D 三支,
但在下玩的是雜牌軍火有平有貴,不求精不求多純粹為好玩,自己喜歡就好,PTW 亦見過朋友 ...
岩岩上S&T個網到睇,見佢好似冇出M4款@@

引用:
原帖由 Dave 於 1-11-2014 19:46 發表

比較好玩的是3 連發,但事實上電子扣雞並不會讓你扣雞射出的反應增加,
始終受制於拉天梯再擊發這個步驟。

另外,問問自己是否真的會實戰用三連發,三連發本身是真槍為了控制彈量跟增加命中率而生的東西。
...
因為我之前第一支M4就係買左支g&p rapid fire II,失望到爆 所以想買多支M4,上網睇左好耐,有幾個排子都幾岩我要求,但係始終未搵到一支係可以有快拆彈弓,金身,電子扣雞既M4

引用:
原帖由 Dave 於 1-11-2014 21:19 發表

隔黎台有位師兄話 GP 原裝 可以 " shoot at 70+m human size target easily" ,或者你問問佢吧,GP 的野我食唔落。

快拆彈弓其實可有可無,有自然好,沒有也沒關係,始終火力不會常常改,
例如打開1.2~1.5 G ...
我對G&P已經冇晒信心

引用:
原帖由 Dave 於 1-11-2014 21:45 發表

之前幫人整的也是"g&p rapid fire II",啞哂。
GP 這牌子一開始也還可以,剛入行已經有人在玩,但當時的水平OK,
在今日的水平則是兩回事,用的料設計的槍還是用近十年前那套膽,毫無寸進,這是令我最難接受的 ...
明白,等我再上網揀下先

發新話題