發新話題

睇下MARUI 幾時執

睇下MARUI 幾時執

UNDER DEVELOPING

佢又唔係93R, 好唔好, 兩睇啦.

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-5-10 17:01 發表
氣化咁好既?!
你睇佢果隻特長匣有幾長...

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-5-10 17:11 發表
同埋如果呢支野支外內管可以去到comp頭就好過marui
marui太無誠意了
warrior同埋呢支個comp頭都係得個樣, 又唔對長少少內外管, 曬左個comp頭
外管去到COMP? 咁個COMP 有乜用?

引用:
原帖由 T-800 於 2012-5-10 21:01 發表
就憑WE呢支騎呢手槍可以叫馬老二執粒.....? 知唔知全世界有幾多Japan 死硬派....? (雖然軍醫絶對唔係....),當年HFC都有一支全金屬M9 full auto....又平又靚,初初玩都好爽,最後...... 實際玩過 ...
單係呢支當然唔會執. 你睇下某公司呢期馬記出乜佢就起YOUTUBE 有疑似物體出現...

引用:
原帖由 T-800 於 2012-5-10 21:13 發表

總之WE d手槍,都係實際試真先好....打topgas打得過2、3千飛唔出問題嘅軍醫都會買番支....否則款再靚都唔考慮...

HAPPY SHOOTING!
死硬派只係佔少數啫... 唔係國狗邊會咁既質素都咁好賣.
軍醫師兄似乎中過W醫招...?

引用:
原帖由 sam524 於 2012-5-10 22:02 發表
馬老汁左...
我們出什麼
KSX

引用:
原帖由 T-800 於 2012-5-10 21:56 發表

平既軍醫鍾意KJ....

HAPPY SHOOTING!
KJ 果D 係真金屬.

引用:
原帖由 faihk 於 2012-5-11 11:19 發表

我地用開ga玩具槍本身個comp頭其實只係裝飾, 唔同真鐵, 對槍本身可以話無用途, 但係如果只係就咁加comp頭唔換長d ga管, 會好易好似玩具silencer咁d BB彈內爆, 金屬同膠亦一樣爛只會係時間問題, 亦有可能因彈碎 ...
除左57外, 我覺得無邊支會出現呢個問題. 我而家都有兩支手槍係裝左comp 既, 個comp 花都無花過. comp 唔同滅聲咁長. 如果你話粒彈會起comp 入邊撞既話, 一係就係裝唔實, 一係就係條內管裝得有問題.
到人地玩具槍出支野條外管去到個comp 嘴度. 又唔知俾幾多人笑無果樣整果樣

引用:
原帖由 faihk 於 2012-5-11 11:57 發表

取捨問題, 至少我會小心駛得能年船, 佢炒到我個頭, 花左少事, 爛左就心又痛肉又痛囉!
驚d 咁既野就不如唔好搞有comp 既槍啦...

呢支幾多吋...

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2012-5-11 13:17 發表

好Q吋有內管就好
落到pdw 內管

發新話題