發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-5-31 17:39 發表

頂好
又話cdrom............連舊a/c刀無.......图刀睇唔到......做乜CDROM
又話呢排先打game?........咁即係乜?
即係要你會心微笑一下囉.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 queen 於 2012-5-31 22:47 發表
先唔講誰是誰非,呢啲佢哋自己先知.....

但單睇你想台,以上網嘈交嘅功力,嗰個乜鬼小學雞癈到呢.......如果佢仲以為自己嬴緊就真係好笑.......
果隻雞我一路睇一路笑..

而家都係二百零人online 啫.

聽日先算, 訓覺.

真acc 呢?

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-5-31 00:09 發表
哩段野已經多次修改,全部事有人證物證,同埋我地已經報左警打上黎主要係想咁多位留意
其實睇講詞同真人發聲都係無力證據. 都係拎D 入數紙, 報左警既證據出黎, 咁咪各大花生友都無聲出囉. 不過真係要影得好D. 你果兩頁紙真係睇死人...

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-6-1 18:47 發表

明白咁多位想快D,要兩三日時間交收整理放上網
我就唔急既, 呢D 野無得急.
只係D 新ACC 比較熱心同有興趣多D.

引用:
原帖由 hkncnc 於 2012-6-1 22:35 發表
隔左咁多頁都係得樓主係到呻吟
仲係見唔到D有力証據
咪等下囉. 人地話要兩三日, 我睇阿公最多等一個星期都無證據就收呢個post 皮啦.

估唔到有咁多平時唔郁既acc 會對呢個post 有性趣

引用:
原帖由 calbee 於 2012-6-2 20:29 發表
大人們都爾虞我詐~uncle幫我地,比我地分期係因為佢認為我地誠實佢幫我地係因為一年前有個叫細肥,大衛,當我地係鴨仔打!uncle 睇唔過眼幫我地升級裝備,之後佢地開始眼紅我地…我地就算冇錢還一期佢地唔會追我地~非常好!我地就算放左把槍都唔會介意~最後想認識uncle 既可以係槍街和各大game場~佢會經常出現
請問你地做到幾多期架呢?
放左把槍係咩意思呢...?

引用:
原帖由 calbee 於 2012-6-2 20:42 發表
uncle不只有20~3x枝ctw/ptw ,在三轟有達4x枝和51cqb場有2x枝m4a1可供壞槍ching借用~唔洗錢租!只要有借有還就冇問題,肥人和 扁口扁面既人免問!
咁咪即係起人地飯堂免費派飯....?

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-2 21:00 發表

越講越怪異
簡直匪夷所思
十足十邪教收o靚
我又唔覺係邪教.
聽下咪算囉. 呢d又無乜證據既.

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-3 04:28 發表
我對樓主既誠信開始有懷疑
根本就係正反雙方都古古怪怪.

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-6-3 17:54 發表

哩面因為咁多位師兄注意我點都會比個交代大家
你想俾個乜膠袋我地?

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-3 19:20 發表

五亳子個個D
會員一人一個都幾襟計.

發新話題