發新話題

收費場(OUTDOOR)是否應該增加火力(RPM)既限制?

咁你咪自已做host搞返場啱你要求嘅game先囉

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Hopot 於 2012-11-14 08:37 發表
而家打GAME好陰公,
大力又唔得,
快頻又唔得,
長雞又唔得,
應該全部加50租埋槍就最好架喇
點解佢支租槍射得遠過我果支㗎?
我支私火得1.2,租槍有1.5嘅?唔公平
我支mp5咁善良,佢支ak咁惡,點打呀
遲啲會唔會變成,佢咁叻,同我一齊考試,唔公平???
何謂絕對平等? 人地遵守左果場game嘅所有規則無犯規,樓主所謂嘅賽後檢討得出係人地支槍快結果你輸,改善方法係唔俾用快頻槍,會唔會有點那個,無諗過提升自已想辦法去對抗面對呢類情況嘅方法,點解而家啲人會變成咁…

引用:
原帖由 owen126315 於 2012-11-14 18:10 發表
首先,對方既槍起碼35ROF以上,加上佢地幾個人在細小既空間內狂掃,咁你話有冇得走,加上佢地咁打法都唔再係步兵,係機槍手,十分唔合理咁有尖兵既輕便同機槍手既火力,
多彈,行得快,地方細(接近CQB),開GAME時大家對望到,你 ...
恕我直言…好合理…

引用:
原帖由 owen126315 於 2012-11-14 21:51 發表
唔怪之得咁多人成日怨D人唔識走位,不停派彈,射意粉,成個場拉曬白色缐......
就你D人係到鼓吹人多玩快頻,工具強就是皇道,
識唔識走位就唔關係咪快頻事。拎住支垃圾就唔好怨人架生靚。唔捨得投資就唔好怨人肯洗錢。我一支快頻槍都無,又咪係咁打。下下打順境波,打得多一樣無癮。
好似你咁起度怨,人地會就你咩,嘥氣。。

引用:
原帖由 Arther 於 2012-11-14 22:59 發表
我從來唔打快頻,手上最快個支都係得28而一般都唔過25但用得最多過支係PTW快極有限
人地打快頻定慢頻係人地既自由我亦從來無聽過有人攪game會限頻咁無聊所以閣下最好聽下人講學下野
唔係第時見快頻你又怕撞 ...
限頻game的確前排見有人出post約過…成唔成事就唔知了。

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2012-11-15 11:46 發表

屈你打連射
唔俾快頻狂扣

發新話題