發新話題

神舟插天宮

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-17 11:32 發表
小弟無知,想問幾樣野

太空倉廁所有否視像監控?

太空人男卅女,有否穿著內褲?

有引力能保持太空船軌跡運行,但又點解會身在無重狀態?(既然無重飄浮,何以有引力呢?須然我知引力同無重狀態係兩樣野。 ...
老細... 月球都係圍住地球轉架喎...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 6638 於 2012-6-17 12:15 發表
以中國既科技
佢地係無廁所呢家野
只係有個排尿袋&屎片
全部野都係響件3到
人地美國太空梳先至有廁所&沖涼房
http://news.ifeng.com/mainland/s ... 14/15298874_0.shtml
据媒体报道,天宫一号中的厕所是男女有别的,并且是独立的空间。虽然航天员没有淋浴和浴盆,没有机会洗澡,但却可以擦澡。按照一般的国际惯例,在太空用水的分配上会特别照顾女航天员,水量会多一些。

引用:
原帖由 Paul 於 2012-6-18 15:27 發表

要留一個人做渣機錄底野果個
全程監控, 邊洗人揸機.

引用:
原帖由 MinG325 於 2012-6-18 23:26 發表
唔知劉洋除左件太空衣
對乳房會唔會向下垂呢.....定會變左牛屎波架
起太空, 邊個方向先係下面.

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-18 23:56 發表

顏之一發........浮精
無限射程喎.

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-19 00:20 發表
美國太空人上太空有槍..........唔知中國有無?

唔好話水槍
可能有帶蝗蟲.

引用:
原帖由 jn_jona 於 2012-6-19 02:56 發表

應該有,之前陽痿上太空果次新聞話佢有帶枝手槍仔,
如果降落錯去左d有野獸既地方都有手槍仔保命,
今次都應該唔會例外
http://big5.3mt.com.cn/g2b.aspx/ ... ow1597160c30p1.html

發新話題