39 123
發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-3 20:58 發表

兩邊都.........
u門徒...........CTW分期 我信.....唔係分期比你地班學生哥,有9人要CTW D貨尾咩 無賺錢?賺左你唔知姐  .........元朗出去車個唔洗錢既新摩打比你地 淨係來回油錢隧道錢邊個比?. ...
叫佢律師上黎答啦.
等下就又有一個新ACC 出黎話自己係律師.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-6 14:57 發表
返來囉....
攞呢D 玩唔係太好掛...
呢個POST 會幾時上鎖呀?

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-6 15:47 發表

Google search only....

呢個post暫時都唔會鎖
個西瓜唔浮咁點算...

引用:
原帖由 calbee 於 2012-6-6 19:56 發表
話說 之前terry wong/馬連/海盜同埋海怪 經某位世伯手改左3支a&k masada 後尾3支賣左18000蚊 以家知道有支masada系前九xx槍會 現已改名為紅花油會 既隊長細肥/eric手上 呢支masada可以輕易調教到火力 為左呢幾支masa ...
請問你又同fb 果個群組又咩關係呢?

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-6 21:25 發表
蛇兄.......請問有没有fb的link比小弟....Thx
呢層呢...

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-6-6 21:35 發表

佢係u先生果面d人
因為u先生係吾鐘意果個群組d人
呢個問題唔係問你架喎.
你都係同律師傾好證據先浮返上黎啦.

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-6-6 23:05 發表

佢講左吾會上任何地方講野,因為佢講過吾會搞事就吾會搞事,因為咁先叫我講
下..? 唔上forum 講野, 但係又叫你講. 咁就唔係搞事?

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-6-7 06:23 發表
我見到有"Uncle"同"Terry"真身
哇, 你好威威呀.

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-7 16:10 發表
理解樓主可能於出post後承受各方壓力
潛水了事定豁出去就佢自己揀了
吹到咁大, 乜料都見唔到. 咁樣走左去, 唔多啱數喎...

39 123
發新話題