發新話題

又一超火力!又係uncle呀!比人打穿mask入曬肉 in 2/7 軍軍軍100人大戰

起吹水區既.... 咪當有野睇下算囉.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2012-7-3 12:49 發表
比錢場,打街場力!!咩世界!
散團不嬲都係咁架啦

引用:
原帖由 odaan 於 2012-7-3 13:18 發表

遲 D 打 game 會唔會位位登記身份証 , 上次黎過火喎 , 伙記今日跟實 D !!
咪即係行會員制.
不過問題係有d 場經常有鴨仔殺手開工. 點睇d 職員唔會唔知既.

引用:
原帖由 ner 於 2012-7-3 20:30 發表

人地JOIN左你都唔知喇
你可以去人地FB 睇下人地D 動向架嘛.

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-7-3 18:44 發表
下次佢鍰珠鑲崩週就以後比女圍。。。。。仲邊有時間打驚.
可能嚇走晒...

引用:
原帖由 faihk 於 2012-7-4 21:42 發表
[認真] 有D想去做記者添~

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1
知道每年有幾多記者起戰場上殉職嗎...?

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-7-4 21:51 發表
又黎自入190,呢post講果場唔係收190之後比人話抽水咩
人地明碼實價. 你理得人收幾多. 又無人迫你去.
你識人既話, 再平一截既都有.

引用:
原帖由 rho837 於 2012-7-5 01:36 發表

今日聽人講T記就係班turn man later 佢地係咪唔怕痛冇feeling! 比銀桶狂Doo都冇事?
係既話唔會有咁既事發生喎.

引用:
原帖由 keane 於 2012-7-5 00:00 發表

去玩一次

帶一份 M4/16系上身連頭擔

帶三份 M4/16係系已裝波箱下身兼尾柄

當時好多錢呀
f1 格局嘛.

引用:
原帖由 keane 於 2012-7-4 22:56 發表

果個係 ... 食得鹹魚抵得渴 + 打銀紙 時代

家吓時代唔同左啦
而家又咪有f1, 只係個spec 唔同左啫.

發新話題