發新話題

M870 Version 3.0

M870 Version 3.0

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-10-2015 00:53 發表
好靚仔wo 請問是否APx牌子呢 Thx for sharing
Marui~

引用:
原帖由 48191 於 13-10-2015 02:59 發表
Marui M870改成Reminhton M870 Express tactical。Feeding tube和前槍帶扣落「九球」料?「攻擊頭」係「憤怒槍」鋼件。加埋個彈座也是「憤怒槍」?
何不改「九球」Tritium Ghost Ring?用倍數鏡很難瞄準。換咗 ...
個倍數鏡係1-4鏡, 想下場試一試左先, 因為都差吾多係時候打戶外
另外想換GAS TANK好耐, 不過吾知用邊隻GAS TANK好

S&T鋼三寶係邊三寶?

未見過....
請問有咩用GA?

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-10-2015 12:17 發表

多謝C Hing回答 Marui shotgun沒有APx和PPx的上彈退彈不順問題
吾駛多謝...==!
Marui係入一個30彈殼係入彈位, 之後拉一下射3或6, 即係射10下或5下之後, 係入彈位彈番出來之後入過第二粒
印象中APx同PPx應該好似真槍GUM彈殼, 好似吾同

引用:
原帖由 Eddiem249 於 13-10-2015 18:29 發表
原裝係膠件,有機會chok爛/斷,換金屬就耐用好多
引用:
原帖由 48191 於 14-10-2015 01:46 發表
Marui loading plate並不耐用,好快就上彈困難。
原裝870-T36部件大薄,又係必換之選。
原裝Slide lock係亞鉛部件,如果暴力點chok有機會崩。到時你個前handguard有機會lock唔實。
新手唔建議自己拆槍搞,入面有幾 ...
如果用到有問題先換會吾會整吾番?
因為就快打戶外, 都未必會用佢打(會試一兩場), 所以可能打多一兩場封印住先, 想留錢得佢出AA-12
另外之前試過自己拆槍, 最後拿左去名X搞番==, 相信都吾會再自己拆槍....

引用:
原帖由 48191 於 14-10-2015 12:38 發表
啱用㗎零件,可遇不可求。因為有好多時,廠商只係一水水咁出,未必會再做。你響香港玩槍,買一款槍㗎時候就已經要諗定點升級,又或者諗定儲起邊啲零件。以我經驗所得,一些非大賣或長賣長有 ...
依個...真係一個好大問題, 完全無諗過
同埋一打番CQB又係要用番M870, 星期日去槍街問一問價先, THX A LOT~
本來想買埋副廠GAS TANK先諗其他野, 依家都係保住支槍行先好D

引用:
原帖由 48191 於 14-10-2015 13:07 發表
你要有一個概念,買一支槍就等於買一個system。由零件、外觀件、配套要重新諗過,唔係咁簡單。所以我之前話你唔好買咁多槍就係呢個意思。仲有,我介紹你㗎零件係響紅狼買,冇得walk-in。
殺手兄,你試試專攻一 ...
我印象中見過EHOBBX好似有依三樣野, 今晚CHECK下先
其實買左M870之後我都已經專攻M870, 其他槍都係收埋左多
其實有諗過打死一支M870算, CQB我對佢信心好大, 不過戶外有D擔心氣量同射程, 有諗過拿多個GAS TANK打打下果時換, 不過打左GUM多場CQB真係覺得其實落場吾會有時間換到

如果打戶外我諗緊邊隻GAS TANK好...
TONIC AIRSOFT Reinforced Gas Tank for Marui M870 Tactical Shotgun
Iron Airsoft CNC Gas Tank for Marui M870 Tactical Shotgun (100 shots)

引用:
原帖由 48191 於 14-10-2015 15:42 發表
S&T可以一試。
http://m.redwolfairsoft.com/item ... Marui+M870+Tactical
係依隻! 見過人講過得佢可以打C02, 不過紅狼D野香港好似無, 吾係好知點訂, 未玩過外國訂野

引用:
原帖由 48191 於 14-10-2015 15:42 發表
S&T可以一試。
http://m.redwolfairsoft.com/item ... Marui+M870+Tactical
剛剛找到香港有~

剛剛試左個Gas Tank,個位吾Fit,一入就比D氣彈番出來,Lock吾死,可能係工差
明天睇下有無得換

引用:
原帖由 48191 於 14-10-2015 21:14 發表
乜牌子?
Satmag-Shg-001
SAT

引用:
原帖由 48191 於 14-10-2015 21:56 發表
咁買番原廠改好過。
This one

引用:
原帖由 48191 於 15-10-2015 01:59 發表
有冇試過連槍送過去阿朗度睇睇?我支870係買料交俾阿朗裝,佢手工幾好,你可以試試。仲有,點改都好,呢支唔好用恐龍氣,否則...
Ps:小心陳黑咬你。
用緊Green Gas
陳黑吾識...

發新話題