發新話題

捷克軍事燒槍遊

之前係波蘭燒

玩左1911, MP5A5, PPSH41, AKM, 5.56mm BERYL 。

枝AK唔知點解係咁JAM,所以場主俾枝BERYL我做補償,叫我自己入30粒5.56落隻匣到 ,你要明白我本來得20粒7.62

跟住場主見我咁有誠意又玩得安全,又免費俾我燒粒.50 Desert Eagle,一粒.44 Magnum,同一粒Slug Round

埋單加埋六舊水港紙

引用:
原帖由 T-800 於 7-9-2016 13:51 發表

嘩!燒咁多6舊。。。堅係抵玩喎。。。!
Ps.燒完44同50AE有乜感覺。。。?
I"BE BACK!
HAPPY SHOOTING!
枝44好正,最正唔係開槍個下,係Cock hammer 個D聲同實正感。因為single action所以個Trigger好crispy,Recoil大力上揚但易Manage

.50 AE就真係有D驚驚地,腦海不斷重覆靚女打到自己面條片,所以你見到我座到好低,申到好直好出。打一槍60度角抄天向後,recoil勉強Manage到,無指到自己,但可能唔係人人頂得順

唔知有冇VZ58﹖

題外話:

想問問捷克人係咪就係好似傳聞中唔友善﹖
睇D十大排名話捷克係其中一個唔友善國家,你遇到既又係咪咁呢﹖

唔該師兄

引用:
原帖由 阿堅 於 6-10-2016 12:04 發表

反而我預到幾個捷克人都好nice

不過去餐廳食野就佢地就一定慢慢黎
好似唔so你咁,要你等佢
我黎緊都打算去Prague,尤其係見完你POST呢D相之後
想同多D當地人交流,有冇D PUB好介紹﹖佢地英文O唔OK架﹖

搶答題:
捷克有咩食物一定要試?!

引用:
原帖由 阿堅 於 25-9-2016 22:19 發表
去到捷克打完短火當然要試埋長火
本來想話淨係打vz58,不過間野話得package連埋長短同散彈槍。
?oh=0df7fa633 ...
請問師兄呢次係邊到打?黎緊我都會去捷克,想打下vz58,我google極都google唔到。麻煩晒

引用:
原帖由 阿堅 於 18-12-2016 23:29 發表

Vz58係outback打,不過價錢真心貴
如果預早book係有可能唔洗打 package
http://outbackprague.com
唔該!請問你係咪自己一個去?因為係官網我見到佢最少要二人同行,係咪即係自己一個去就要俾兩個人既價錢?

引用:
原帖由 阿堅 於 19-12-2016 16:28 發表

我一個人去,其實基本上佢都係砌幾埋幾個一齊打
另外間野包接送
非常感激解答!

發新話題