發新話題

Cybergun 新槍速報(手槍)

引用:
原帖由 Dave 於 2016-9-27 12:33 發表

樽.. 全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..
全部都係樽..

不過利伸, ...
剩係個CO2樽已經係一種武力展示

Sorry eat word pls del

引用:
原帖由 jacko 於 2016-10-13 20:01 發表

無理由,無真嘢點講得出"老實,真槍電鍍同拋光都吾夠玩具靚........
睇過展覽, 開放日,博物館 或者旅遊燒槍都可能睇到珍o野o既 ... 我認為o乍

引用:
原帖由 gainax 於 2016-10-13 21:55 發表

真鐵工藝除左民版貴價CNC或天價個D比玩具靚,大多數都係海量生產,D模具未爛都繼續用所以唔比玩具做得工整美觀都好合理
畢竟玩具玩家追求美觀,少少花少少凹D色唔好睇都好多野UP , 真鐵只係工具士兵只追求實 ...
我只可以估珍鐵内部機構又靚過玩具好多, 公差更小, MP5個roller lock簡直係工藝奇跡

靚唔靚, 睇角度啦

引用:
原帖由 gainax 於 2016-10-13 22:55 發表
珍鐵有平有貴, 幾萬一支同玩具比咁實無得比
一支ptw都成皮o野啦

引用:
原帖由 JBL 於 2016-10-13 22:13 發表

1000蚊美金以下既1911零件好Q多工差嫁,支槍拎上手上下身搖得郁嫁.......
美佬...尖端科技o吾計, 汽車o牙, 電單車o尼D mass production 機械o野出名...um...粗獷

引用:
原帖由 gainax 於 2016-10-13 23:19 發表
日本仔食水深姐。。 皮幾都買到港版靚仔cnc pTvv
拎呢舊錢只係買到質數平個堆珍鐵AR質感仲係好粗糙睇個一
三角準星同小零件&刻字都知
你熱愛90s o的o野都係鍾愛佢o既粗獷情懷o者
壓字,鍛圓邊, 純粹o既butt stock, 係o米正先

引用:
原帖由 gainax 於 2016-10-14 00:56 發表
平野要求冇咁高,貴野要求高D都好正常
1911珍鐵都有cnc同鍛邊隻靚又好主觀, 好似AR有人鐘意鍛造覺得cnc唔靚,有人鐘意cnc覺得鍛唔靚,又有人覺得兩隻都唔靚鐘意鋼身?
都只係每人心目中追求個種"靚"冇對錯之分, 只 ...

O吾重口味, 味道仲好好tim

“都只係每人心目中追求個種"靚"冇對錯之分.......唔排除真係有人重口味”

Ok u win

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2016-10-14 20:09 發表
幾日前係電腦搵到,以前睇一個捷克軍事FEEL的乜乜網睇番泥!

呢支vz58可謂罕有,木托而非平常電木托,所以我save左

呢D先叫囡槍ga ma

個forum logo簡直係無得頂

發新話題