26 12
發新話題

各位朋友 , 我買到個代用品喇

引用:
原帖由 jkidd 於 30-6-2010 02:49 發表

唔貴呀 , 不過你可以只係買夾肉呀 , 再入落個mxxx膠夾仲形喇
呢招GOOD呀,睇黎又要去"乜PULL"樹求夾
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 landy 於 30-6-2010 06:38 發表
不如訂把反來啊... 都係US600左右, 2009年尾版本,6.00mm內管,只係力細D,不過都夠用了..
香港工業要支持下呀
管邊好得過PDI

引用:
原帖由 jkidd 於 30-6-2010 08:33 發表
買支玩下都好呀 , 起碼唔係個個有呀 , ptw 呢度好多人有喇 , 整支ctw , 你話威唔威 , ^_^
5k下可以
你想出手?

引用:
原帖由 Elf 於 3-7-2010 00:20 發表
買過2支CTW,
一次岩岩出個陣買, 要係美國hotspot訂番黎
第二次係local買, CTW refer一間exporter俾我買最新個水 (6.01管, 新ECU)
可以local買方便好多
師兄有冇用後報告分享一下

引用:
原帖由 Kane 於 3-7-2010 00:51 發表

傳聞CTW 比某SHOP 做板的成槍
試左幾千ROUND 就88
唔知死d咩呢?
ptw死摩打都係通常幾千ROUND左右...

引用:
原帖由 jpg 於 3-7-2010 03:45 發表
聽得最多係電子野問題..摩打死就唔怪得佢既..btw, spec.ops 兄, d 筒得唔得, 有冇話數唔啱, 齒磨出怪聲咁樣??
ctw死電子野我都知,就算連最新x-max都係咁
佢條筒都ok,放得入ptw,不過我未試過槍,但youtube有片試過ctw打金筒都得,我諗應該冇問題

引用:
原帖由 sailun412 於 3-7-2010 08:38 發表

試真d個推嘴 我見佢好利口 少少R位都無....粒彈上慢d都.....
BB彈切割器

引用:
原帖由 jpg 於 4-7-2010 13:16 發表

咁如果係, 都係換個推彈咀, 應該ok喎...不過成條筒賣幾錢先??
平過原廠好多

引用:
原帖由 kendy 於 4-7-2010 16:41 發表

my gears
STD既gears?

引用:
原帖由 Elf 於 4-7-2010 23:58 發表
they do.
THX for share,咁我都唔駛試咯
專心做埋第二d研究先

引用:
原帖由 extrakin 於 18-7-2010 00:15 發表
我想問問呢個係咪唔同celcius 果隻駕?
http://www.asiarsoft.com/index.p ... 7ac55057924058=0503
唔該
(我唔清楚算唔算係商業/廣告成份之內容既超連結,如果有違規我會即刻將佢刪除...thx)
ctw好多野都小改款左,呢個online shop有d未update

26 12
發新話題