17 12
發新話題

[Marui] 馬記都出GBB M4.....

正爆喇!!!又可以上啲好野上去改look,又可以爽爽打,再加上無敵hopup射程。GHK又等極都冇。馬記真正信心保證!快啲出啦!到時大把周邊配件給marui無限支持。開心開心!

回覆 36# 的帖子

如果GHK做到佢地講的宣傳的一切。當然冇問題啦。不過....希望無吹水快啲出啦。 好野係有玩家欣賞的。

引用:
原帖由 於 15-5-2014 14:17 發表
樣品槍都打得,應該同mp7果時一樣,好快見街…
幾時出mp5…
分分鐘快過GHK... 出scar,mp5,M14 就好啦

回覆 52# 的帖子

點解偏好GHK?GHK 個hop up係WA果款調整方法,用其他全部骨都好難調整。
如果有好多WA系統GBB彈匣的話,又仍然好有吸引力既。鋼internal,鋼bolt。
快啲出黎啦哎.....

marui一貫系統穩定性真係無得輸...加上已經係金屬receiver同ceracoat finish的確係賣點。唔再係膠野。

回覆 50# 的帖子

其實,錢從來對香港玩家唔係最大問題,大把人買支WA系統WE系統,內件唔得,hop up 唔得,inner barrel唔得,個槍身唔鍾意等等。換鋼件,換換下就變左viper ino 啲價錢...
未計買ino viper 改改改同玩PTW然後又整整改改果啲。

如果三四千港元,換隻topgas飛機就可以打得穩定。
marui係有優勢的。當初想買GHK都係咁諗jei...

真係淺到我差D睇漏左,正!

實會啦,馬記出咩都係M4款行先,416好大機會。不過如果馬記出AK GBB,夠唔夠薑用鋼身實木?

個凹位係比forward assist個制lock住,話tunehop up唔會硤手指wor,多舊魚。lock bolt 就得啦。

引用:
原帖由 gainax 於 16-5-2014 15:39 發表
順便貼埋另一條片過黎, 比較詳細
https://www.youtube.com/watch?v=B3YFnSHmSY4

睇落實物表面處理同刻字的確做得唔錯,唔識日文, 個身係陽極定焗漆?
打上黎後座力唔錯,可能鋁件多加上火控原本已經設計到順既關係 ...
個身係cerakote,美國新槍身coating,十分耐磨。係好野黎。香港粉絲想做個cerakote身都要ship去日本,然後一來一回千幾蚊先得。

如果係AR槍迷,應該聽過 Jack Carbin,灰色果層就係cerakote。 再去youtube睇片可以了解更多。

知道,馬記出M4GBB個貼有講。

訂得呢啲信唔過既,(以前)支gunsmodify黑色costa glock slide到現在都無影啦。槍舖收左訂就關人啦。
我本來都等緊GHK支M4....等到厭,平平地買支玩WE玩,都幾開心。新呢一批做得唔錯,幾順幾爽!

引用:
原帖由 桸藍 於 22-5-2014 23:18 發表
其實依家WA System 平中貴都有齊,買枝GP DIY版唔包匣都唔使2000,重要share得返屋企D parts,我對GK都由期待去到觀望,聽講GK最後重要得工程版marking。家中已有枝PR IME WA,真係唔知等佢好定買SET GP好
唔急就等下GHK啦,急就WA啦,唔使煩,最多如果GHK好正先換/整多支...AR系列無止景

引用:
原帖由 gainax 於 23-5-2014 09:37 發表

既然師兄都有支派米,可以入支最平既wok kit試執粗玩下,
火控bolt飛機橫掂啲野通用以後冇蝕,豬皮bolt set散賣都5百

不過想轉玩新系統就等豬HK了,唔急最好等一段時間,除左某一兩間可即食,氣槍 ...
可能等等下出啲正marking身賣添。

回覆 142# 的帖子

如果你講空機版本,係有hopup有內管的。
聽講係會有正marking版本的,要等同$$。
不過唉,等到唔等啦。

Marui GBB LOCK BOLT 之後是咁的.......

17 12
發新話題