29 12
發新話題

WXx showroom services

算把啦,早幾日上過去,本來想找支TT33,上到去見四眼肥仔同條靚妹hea住坐係度玩手機。我都廢事問佢哋,跟住去了E何B,佢擺咗3支SRC俾我選擇,又俾支KWA我比較。雖然,有時個邊sales唔係咁熟wargame嘢,但人哋真係有心去做好件事。

引用:
原帖由 gary2043 於 3-2-2013 18:50 發表
營業時間? 未夠鐘關門 冇時間觀念 已經係唔專業

WGC 一開頭服務唔錯 依家愈來愈差 直頭唔想做生意咁

我地成班FRIEND都唔會再上去買野
冇錯,依家政府部門對市民都唔係咁啦!
今時今日咁嘅服務態度,你哋話得唔得?

引用:
原帖由 RCman 於 3-2-2013 22:55 發表
老實講,我次次上到去都係冷清清,完全唔似一個位於旺角的門市。
人氣都無幾多,如果真係做得好,點會係旺角中心位置都甘樣先?
唔好同我講話要上14樓所以唔就腳呀!
再上多四層樓人地咪人來人往!
當一個兩個三個 ...
如果唔做零售,可以轉做批發
咪可以開五點收七點,繼續打機繼續hea

引用:
原帖由 matthong 於 3-2-2013 22:34 發表
1)但係我試過1100點上到去未開,隔一個鐘1200上去,剛先見員工先開門,咁又合唔合理呢?
2)員工態度完全欠缺即極,入到去不但唔理你,問嘢又唔想答,你推我,我推你答,大家都唔想LO!
3)一句到尾啦,做得 ...
遲開工早收工係管理差無人理

引用:
原帖由 gtoray 於 3-2-2013 23:22 發表

隔離台administrator咪係老細account囉
點會唔知
四眼仔可能係舅仔呢!
靚妹可能係姨仔呢!所以郁𣎴得

引用:
原帖由 kai_matt 於 3-2-2013 23:46 發表
"德國將軍當左自己係神
我同佢都有過過節
夠膽係響我管理果個版度同我開拖
不過我就好D, 佢ban唔到我
件事最後由另一個版主出面調停

自從"膠tim事件"之後, 我都少左係度發言
只因14/F俾左個永久折頭我, 我至 ...
嘩,原來有永久折頭咁開心。唔怪得網絡審查咁利害

引用:
原帖由 Stig 於 4-2-2013 00:12 發表

去左有讚無彈區了
睇吓豬屍會唔會扮吓野回吓
有讚無彈?笑死我!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 16:18 發表

我撑
去打工???

[quote]原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 17:11 發表

"靚妹幾正ge,係個鼻差D姐
我係老細就執左佢la "

依兩組句子有冇關連???

引用:
原帖由 Stig 於 4-2-2013 23:18 發表
醫何b有貨落訂等幾日?
好彩細過俾心機學中文

人哋講緊兩件事

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 23:20 發表

你係對面句野寫得好好
"我唔係太明白.
營業時間係營運者訂下的營運時間, 寫在門口比顧客睇的營業時段.
我唔太明街上消費者, 點解有需要明白公司內情, 又要有廣闊思維空間, 更要去讀埋零售管理, 然後去接受 ...
”差不多先生”咪講依啲人
遲開工,早收工,把責任推給俾消費者,
ehobby都有人投訴,問題係人哋肯改,重視客人,尊重客人
WXX內,有人post,嘈完!delete post!有班人話客觀解釋,但短時間又有人再投訴,永不止息,真係亞門
問心delete哂所有投訴,係咪解決曬所有問題???
重點唔係你甚麼行規,係你有冇尊重自己行業,尊重自己份工,尊重客人

引用:
原帖由 matthong 於 7-2-2013 01:17 發表
唔知寫讚佢會唔會擺耐啲呢?
可以試下

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-2-2013 10:05 發表
個邊個POST 好似 3 日冇左, 唔好講咩30 日
這是保障發言者的措施。如不喜歡,來去有自由。

附件

7-2-2013 10:29

係咪寫表揚信???

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-2-2013 00:00 發表
唐人新年不講西人西店
叫佢哋賣懶

29 12
發新話題