19 12
發新話題

VFC copy LLM-01

ok wow

引用:
原帖由 queen 於 17-9-2011 10:04 發表

But....these 4 screw head.....really....so....ugly......the Elxxxt one is better than this la...............
的Fans要求有人出就算了!

引用:
原帖由 queen 於 17-9-2011 10:53 發表

But for me....really can't accept la....
你有真品嘛

見街才說

VFC話已released ....但WGC話未有

引用:
原帖由 brian98411 於 21-9-2011 15:32 發表

Still coming soon wor..
上FB看看

有日收到Message,有鬼佬問我要唔要真鐵LLM01...叫我開價...  

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 22-9-2011 01:01 發表
搶錢﹗﹗﹗

無計,無人出
如果賣晒,又未必咁快番貨

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 22-9-2011 09:10 發表

元掃 嗰隻呢??????
連隻膠doctor都有啵
"元掃"完全地被人掃咗

引用:
原帖由 queen 於 22-9-2011 10:30 發表

buy la buy la~~~
No la, 呢期玩MP5

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 22-9-2011 13:53 發表
係唔係只可以安上窄Rail?
應該係,L85未用骨時有個mount俾佢裝

引用:
原帖由 mk23 於 22-9-2011 10:34 發表
其實$6xx我覺得還是可接受價錢,唔可以話人地搶錢.
一般玩具版laser港,台售價都差唔多價錢.
如覺得貴咪買番上番law.又唔係WG上的必需品.

不過,賣得這價錢,就請做到能function到.避到震.
如果唔係就真係比人hihi ...
最怕番上番要500

引用:
原帖由 gd1893 於 22-9-2011 15:40 發表
Thanks! 非常好, 收工去訂隻先...

x x x

古怪, 剛剛打上W記 confirm 係咪有得pre order,
個妹妹話有, 咁我問pre order要比full payment定點?
妹妹就話deposit,我再問要幾多deposit,等我上去之前ATM定 ...
咁快去定?等吓個星期現貨先...

引用:
原帖由 sing106 於 22-9-2011 17:25 發表
我啱啱上去WGX訂先,要$300訂,話下個月月頭到!
下個月月頭到...

引用:
原帖由 sing106 於 22-9-2011 17:32 發表

只不過等一個禮拜啫,都係第一水訂咗穩陣啲,等二水通常都隔成個月,早買早享受!
可石online訂,廢事上去...

19 12
發新話題