16 12
發新話題

長槍盒 - 已入手

長槍盒 - 已入手

轉自"http://www.arms-cool.net/forum/viewthread.php?tid=58215&highlight=SRC%E6%A7%8D%E7%AE%B1"

太靚了,我想搞俾支MP5和其配件(裝匣,槍,不同下身,柄,護木用)
除了VFC,Classic Army 外...
還有冇地方可找到長1.2米嘅塑膠盒???

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 27-9-2011 00:13 發表
有幾個 但係賴得CUT 岩岩好放到枝16

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/255680_1232 ...
乜牌子? thank you

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-9-2011 05:19 發表
唔重咩
唔一定去打game

已入手

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-9-2011 17:39 發表

上次見到有人打完game 秋到死下死下
我用來歸一MP5啲零件,唔會拿去打Game,再者我有車

引用:
原帖由 geoprotex 於 27-9-2011 17:46 發表
除非自己揸車,否則唔好諗住帶個箱出街.....
有啲有轆,ok

引用:
原帖由 nothing777 於 27-9-2011 18:39 發表
SRC 42" 有轆嗎?
ZA

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 27-9-2011 21:48 發表
師兄,呢個買左幾錢同係邊到有呀?

我淨係知道SRZ有105CM,因為想買個放支M16

THANK YOU!!
SSP買,較VFC貴

引用:
原帖由 桸藍 於 27-9-2011 22:44 發表
D form 好難cut!請問有無shop有cutting services?
用大cutter,或跟Arms cool做法

百佳,並不是SRC款

引用:
原帖由 starfox 於 28-9-2011 14:24 發表
嘉頓昨天去過見到有膠盒, 5舊好似差唔多, 如果冇記錯
有找!

淘寶找找

引用:
原帖由 faihk 於 28-9-2011 22:10 發表
我諗要130CM高ga箱可能要訂造 / 自己搞...
三軍有

引用:
原帖由 faihk 於 28-9-2011 22:17 發表

130喎? 聽日去睇睇! thx師兄!
太約1200-1300mm你可看看

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 30-9-2011 17:14 發表
今日去左野戰GEAR,SRZ長個隻冇貨...要11月先有

跟手走去深水埗百佳,有幾隻SIZE,有隻好長,冇記錯有1300mm,

就係冇內位1000mm

照買左一個返去比p90用!! 死都要買返d野!!

不過個盒本身 ...
我反而想找大塊”珍珠綿””硬身海綿”,因本身個隻唔好用

16 12
發新話題