28 12
發新話題

[認真] 1989年 李卓仁 ?

引用:
原帖由 runner 於 20-6-2012 17:13 發表
任何機構如果將捐款用作不確用途,
纸包唔著火一定通天,
點會喺forum幾個寫手喺度自己講,用吓腦!
支聯會有咁多委員,又有PTU作後盾睇住(唔係差人)
再者,支聯會有啲國內工作唔方便公開,有人願意捐款,當然明白其用途唔駛其他人擔心
唔通"黃雀行動"俾左運輸費俾走私客要開單入數???

李卓仁拿了錢上去,我唔知佢夾帶私逃定真係交底咗俾民運人仕,
但香港人信得支聯會,支聯會信佢就係咁簡單
佢係回港時被人公安拉
如果"夾帶",點解唔"私逃"...重留在支聯會做足23年,用吓腦!

引用:
原帖由 MR_KFC 於 20-6-2012 22:51 發表

真係比你笑X死

有"夾帶"就緊係冇"私逃"啦...夾帶埋私逃埋仲有得你見到佢>???我地打緊J唔洗係度吹啦,一次夾帶私逃就夠啦

咁好喇;根據你咁講,姐係王丹,廢鈴o個D係"私逃"冇"夾帶"?????
笑X死人
你識唔識中文???
如果李卓仁拿了千幾個,返到香港,會不會支

引用:
原帖由 MR_KFC 於 20-6-2012 23:01 發表

冇錯,纸包唔著火

咁點解會有人質疑你啅人既捐款?

其實呢,支X會每年可以公開下捐款D去向架,係好多年前都有人提出過
咁點解會23年後才有人質疑捐款?
支聯會有啲國內工作唔方便公開,有人願意捐款,當然明白其用途唔駛其他人擔心
唔通"黃雀行動"俾左運輸費俾走私客/大陸官員要開單入數???

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 09:19 發表
有無師兄解釋下支聯會單野來龍去脈
只係一小撮人亂吹,又唔見有人上報,上街

唉...選舉年,多5毛

[quote]原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 01:13 發表

咁點解美國會問中國借咁多錢?? (美國點問中國借錢???買美國國債叫借錢???)

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居? (一年有幾多外國人(日本人西方人)來香港置業定居, check吓入境處index先講啦!!!)

港人可自由北上尋歡,難道"優才"我們就不歡迎? (一年國內"優才"一定多過外國人(日本人西方人)來香港置業定居)

引用:
原帖由 runner 於 21-6-2012 08:39 發表
咁你覺得李旺陽死得公平?

毒奶粉高層只係無期徒刑,而奶農就判死刑公平?

汶村地震豆腐渣工程有還死者公道? 死者父母被打壓到聲都無得聲!

以上又係你哋所講外國勢力勾结香港新聞界傳媒為打倒中共 ...
一定係CIA搞鬼(毒奶粉,汶村地震豆腐渣工程)

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:12 發表

質疑捐款原來係今日既事,咁睇黎你而家仲讀緊書
講到唔方便咁鬼祟 想唔笑都唔得...
咁多人願意捐款幾時進行一次革命呀,大規模小小,最好打到上北京,夾埋英美仲更加事半功倍
哦,咁睇得起我
質疑咗幾耐?我就依23年來唔見有人公開質疑
你咪正如Runner兄講,去報警,夠料推上報,牌100個like你

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:12 發表

質疑捐款原來係今日既事,咁睇黎你而家仲讀緊書
講到唔方便咁鬼祟 想唔笑都唔得...
咁多人願意捐款幾時進行一次革命呀,大規模小小,最好打到上北京,夾埋英美仲更加事半功倍
無人想革命推反政府
只想國家面對歷史,善待人民,起來起好

引用:
原帖由 tango10 於 21-6-2012 22:29 發表

唔好又攞英美歐黎賴人啦! 立國咁耐都是自己友反骨作亂搞到屍橫片野! 
國共內戰,文革,六四,毒奶粉,嘩自己管理不善亂足一個世紀有多

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:45 發表

還有明朝,秦朝,周朝
關共產黨事嗎?
原來明朝有共產黨,笑死人

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:43 發表

http://duping.net/XHC/show.php?bbs=10&post=1114460
魏京生出獄後,曾向支聯會要錢,數額巨大,為支聯會拒絕。

唔洗比LIKE我
嘩,一大篇報道,重唔send俾大公報

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 23:01 發表
http://www.youtube.com/watch?v=XWLw0Reb6FM

惡到咁...有咩計唔令人質疑
睇下來龍去脈先
人哋支聯會book咗個地方,你去霸人哋個位,踩場
人又試下有人入你屋企,睇你惡唔惡
再者,惡就身有屎依個理論會不會夾硬咗呀!
我亂Q泊車,差人趕我,我唔走,佢小九我,有咩計唔令人質疑佢針對我?(自己諗下啦)

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 23:12 發表

你又知我冇SEND...
Like爆你,大家各有立場,再嘈無謂,就此收筆

28 12
發新話題