29 12
發新話題

WXx showroom services

引用:
問佢留電話通知,又話唔得
再說過年前問佢地野
...
有心買,都要人有心賣

引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2013 12:35 發表

唔係瓜?只準羅一支試......甘試來仲咩?
不如叫人羅出來唔洗拆開包裝直接打包比錢走人?
我有E記試過3把SRC TT33, 一把KWA TT33...都無俾人串

引用:
原帖由 2slow 於 19-2-2013 09:38 發表

都唔係喎,

童工都幾好服務喎, 每次去個師父都好好幫手(除左比較肥果位男士), 買過支牛牛骨因唔sure fit唔fit到個金身, 佢都專登拎出黎比我試真先比錢, M9新出既金身set都拎出黎比我觀賞影相...

三斤 ...
其實,依家間間都大致幾好禮貌,好服務,可以真係怕被人放上網講
早10-20年前,槍鋪啲人真係好X串

引用:
原帖由 RCman 於 28-2-2013 11:34 發表

有日上去,佢貼住張紙寫住"可用whats app"訂貨留貨
不過成效有幾多呢?
唔係要"科技",係要"人"
如果一個公司進取,有誠進,根本唔需要乜What app, fecebook, WGX科林

引用:
原帖由 gtoray 於 1-3-2013 21:43 發表

梗係唔會啦.....
無錯,不會為咗一班人嘅投訴而取消代理權
WGC之前當然出咗好多力去爭取代理權,令供應商有著數啦!

引用:
原帖由 陳淨心 於 2-3-2013 04:41 發表

你好二等淮尉閣下!
本人只是說出本人看到的和閣下有所不同而爾, 閣下看到的是高達模型而本人看到的是載滿工具高達模達的包裝盒. 本人的不滿對象只在于光頭店長和收銀妹妹, 而閣下目標是其他員工, 如只是目標不同就 ...
最大問題是管理層?
咪玩啦,成年人出來打工重要人下下話你咩!!!
如果真係開工時砌模型,唔通又係管理層錯?管理不善?

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2-3-2013 20:39 發表

賣真軍用品加”偽”隻字吹唔脹!偽軍品可能會係友臺潮流!
但友台有個超級發燒友區,唔俾賣,但又准講
係咪精神分裂

引用:
原帖由 gainax 於 4-3-2013 07:53 發表

寧比人知 莫比人見, 上網,玩電話都有個樣似為公司"辦事”
砌模型就… 呢度係咪模型舖?
如果條友係"古代"做, 砌模型就無問題....

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-3-2013 00:06 發表
一句野可免除法律責任?!

條例無限咁大.除了氣槍外,有乜不是軍用產品.若用進出口條例去講,買賣區有乜不是戰略物資?!佢又是否高效而公正地執法,ban人?!

規則含混,態度傲慢,執行無自我迥旋餘地...死蠢

條友講野 ...
進出口條例,是否適用於進出口

本士買賣會受影響嗎?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-3-2013 21:07 發表
http://www.wargameyau.net/redire ... o=lastpost#lastpost
嚴禁出售軍用產品及2J以上之氣槍!!!
嚴禁出售軍用產品及2J以上之氣槍,如有發表將永久禁止訪問,一切後果自負!!

乜叫軍用產品???;b ...
軍方Issue二手內褲,MRE?

引用:
原帖由 tango1997 於 9-3-2013 09:20 發表

禾其實早排有諗過整間交易廣場
交收C勿???

引用:
原帖由 loveless 於 9-3-2013 10:43 發表

暫時有點保留.
上有政策, 下有對策.
如果員工本來已肯對((所有人))保持合理服務態度, 呢個帖就唔會去到o甘多版.
依家會加重工作量, 仲係日日要替交收者安排及編排時間, 其實到時情況是有點可以想像.
跟住無 ...
開間茶記
試槍加凍飲$30/10 mins

本身Local訂嘢都咁多問題
重要搞咁多服務

網上出售或發佈 "軍用物品" , 後果自負
不一定是實品才構成罪行, 網上發佈一樣可以構成罪行

好自為

香港軍服收藏家協會
世界各地特警及特種部隊  

依兩個區咪要摺埋???

29 12