發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 RCman 於 14-12-2012 21:39 發表
有師兄話WXG有問題(其實都唔係第一次比人話,佢全無改進過....矣)
只係有幾位師兄(包括我)講番自己的經驗.....
只係一頁.....就被河蟹了........
算把啦,人哋走國際化貿易,本地根本唔夠皮做,更加唔想理你

引用:
原帖由 gtoray 於 14-12-2012 23:35 發表

乜你唔知友台前身係wargameclub.com?
大約199x年

引用:
原帖由 Shippy 於 15-12-2012 08:05 發表
「W豬屍」同「衝擊力量」囉∼
好似重有"豬標"...........

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 15-12-2012 10:46 發表

queen師兄,友台呢條thread真係好睇過戲!
有網友勁插個比賽,queen你講左兩句自已所見就被人叫咸濕影相佬,友台d版主唔出聲;講講下燒到冠軍隊,又話小氣又話要面,友台d版主唔出聲;最後我都睇唔過眼出左幾句po ...
咸濕影相佬...我都笑咗...

引用:
原帖由 gtoray 於 17-12-2012 16:31 發表

佢既domain係一大優勢!
如果CGF 叫Hong Kong Wargame Airsoft Gun @CGF 會有優勢嗎???

Quote自WGX...

「對事,不對鋪」
請各位會員留意,本子版的發帖及回帖,應以「對事,不對鋪」的原則發表。

**************************************************************************************************************
如果CY僭建
「各位市民, 我哋對事,不對人」

如果超速,可以同差人講
「阿Sir, 超速正仆X, 但對事,不對人!!!所以唔好抄牌和扣我分」

如果去滾返嚟...可以同老婆講
「老婆, 去滾真係唔啱,但唔好針對我, 對事,不對人」

******************************************************************************************

你話間鋪做錯事, 然後叫人「對事,不對鋪」

你話幾好!!!

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 14:36 發表

因為個壇名。。。。新手想玩。。。好自然係搜尋器打“war game“。。。。未打完。。。友台名就彈左出泥
本來我都唔上CGF
05年上CGF又慢又多M到
後來WGX block 咗我account, CGF又改善了, 才愛上CGF

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 17:49 發表

好正呀 。。。所以禾話"on溝有樣睇“
老實,如果on溝平幾舊,我又唔介意

引用:
原帖由 tf141 於 18-12-2012 01:37 發表

咁真係好老實講, 唔計二手區果d
果邊都的確係多野睇既, 資料多, 唔同種類既分區都有, 係有好多資訊既
我而家有咩事爬文都一定係上WGY先

但係有時果到d氣氛真係唔係幾舒服, 雖然料多, 但係我冇辦法係呢個討論 ...
但係某些區問嘢,被人串完笑完都無人教你

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-12-2012 18:05 發表

師兄解釋左點解D 人一去個個區講野大部分比人BAN POST 原因...

對鋪都要睇對邊間, 你對慱X 呢D 細鋪佢唔理你, 但如果你對某間鋪, 就會有好多高人回覆
自己生意做得差,唔改善,重要死撑
味好似大陸, 你可以去北京上訪,但去到就被人禁止     

發新話題