26 12
發新話題

SD Gundam Online 專區

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥
Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 路比 於 7-8-2009 15:35 發表

蠔屎都有玩 ,今晚打唔打
我o岩o岩打完
鵰。豹。狸。獅。狒

my idea
鵰。豹。狸。獅。狒

may not be man,
it just there are some cgf members playing this game also, i want to group them all, that's it~

XD
鵰。豹。狸。獅。狒

人經驗定係機體經驗先...
鵰。豹。狸。獅。狒

我終於抽到部重高
鵰。豹。狸。獅。狒

經過左8萬朱幣都抽唔中易熄,我嬲黝地走去合,終於合到喇!真係唔錯!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 -l- 於 3-9-2009 10:23 發表

貴而無當
無計

不過我覺得呢隻GAME係差左一樣野, 就係無得將物品自由地買賣, 一味打打打, 好似悶左D
鵰。豹。狸。獅。狒

尋日終於合到第二隻大機, 亞布喇...要埋隻魔霸就PERFECT喇
鵰。豹。狸。獅。狒

下一個目標係ZZ, 但係原來升supergundam係好q慢.....不過sg又幾好用, 個飛彈reload得好q快~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 falken_1213 於 14-9-2009 18:12 發表
用左19 coins 終於抽到 AR決鬥
心愛的 CR 捷武 的地位被取代了...
PM 我教你點抽
原來佢係AR GA?!我今朝抽中左仲拆左佢添...一時唔為意, 對SEED系列無留意...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 falken_1213 於 14-9-2009 18:28 發表

你抽左幾多 ?
我抽左...好似10coins以內....
引用:
原帖由 小雲雲 於 14-9-2009 18:35 發表

點解你要咁做.......我抽左好耐都抽唔中
除左UC0079 0080, 0083, 0087, 0093系列之外, 我對其他完全不感興趣, STRIKE係唯一例外
引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 14-9-2009 22:19 發表

決鬥有2部
一部A級一部AR級
不過我都唔要seed系列,抽到點都係解...
咁你拆左未姐
鵰。豹。狸。獅。狒

唔....ZZ都有喇, 但係魔霸仲未有

下一個目標係百式, 咁基本上ZG 系列主角機就齊喇, 不過我想請問大家除左儲A / AS / AR機之外,

果D B呀C呀會點呢?我呢幾日都係咁抽到BR機....好似BR GUNDAM同BR EZ...要又唔係, 唔要又唔係...
鵰。豹。狸。獅。狒

利害!

隻zz都唔知升到何年何月....難用到死, 但係一埋身就好勁
鵰。豹。狸。獅。狒

等我都整返幾隻特別色先~
馬沙色GUNDAM~

明鏡版Z~

扮G3~

聯邦軍色重高

我GE 08小隊~
鵰。豹。狸。獅。狒

26 12
發新話題