發新話題

G&P vs INOKATSU

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 21:34 發表

大老呀!!係買槍之前梗係要做定功課咖啦...唔通買錯咗先黎後悔咩?仲有我而家仲搞緊我支VFC SR16,買gbb係我下一個目標啫,我得13歲,買槍唔使錢呀??買一枝三千幾至四千蚊既槍,起碼最少都要儲一至兩 ...
我睇你可以問老豆老母拎錢拎得幾多年, 我又睇你可以威幾耐

咁多錢, 怕咩後悔姐, 好似我咁, 唔想玩, 買多支囉!

呢度唔太多, 係我GE一半啦

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 loop2 於 25-5-2009 14:12 發表

J-son said: "D中一爆串"

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=39836&page=2#pid435237
佢地都係猩猩相識GA喇...
引用:
原帖由 hermanht 於 25-5-2009 14:11 發表
我見到支xm8
唉..睇得唔打得
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 25-5-2009 14:18 發表

SRC果支定係Kit
係想當年第一水AGM果支, 不過係金屬波箱
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hermanht 於 25-5-2009 23:30 發表

唔好同我爭
話時話, 一支爛鬼xm8你地點解有興趣??
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 loop2 於 26-5-2009 11:30 發表
話時話,你個倉睇泥係時候要做下裝修......
呢個....係我屋企尼
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 alien 於 27-5-2009 09:50 發表

因為愛
所以愛
鵰。豹。狸。獅。狒

wth.....支井勝m4依家無啦啦上左膛之後打唔到....個trigger彈唔返向前
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jpg 於 1-6-2009 06:21 發表
嘩...越來越離題啦. 其實想問下俾wa 用既"咸" 可唔可以用落ino 到呢, 例如bearing trigger hammer 個d. 雖然ino 係全鋼料, 但係都驚有咩野時上黎冇parts replace 咪死. 同埋之前聽過ino 既金身都有左右上下搖, 想問下 ...
聽講只係份BOLT唔得, 其他就無聽過, 因為理論上井記都係抄W@

不過師兄你所講GE 左右上下搖我又唔覺...
鵰。豹。狸。獅。狒

其實我都唔太熟識呢支槍, 因為我買返屋企咁耐, 打過唔過10粒BB粒出尼, 其他時間都只係玩下個FEEL ONLY....後塵力真係好鬼正~據朋友稱呢支係無HOPUP的, 全鋼耐用程度就不用置疑, 完全無問題, 我憝我已打左10支GAS, 都無問題, 只係如果要入埋彈打, 連射就麻煩D...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 10-6-2009 15:41 發表
個bolt抄WA,但係又抄得樣衰
係啦, 所有槍都抄COLT, 全部都抄到打唔到5.56, 真失敗
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題