發新話題

d scope咁貴既,連金弓都要$400= ="

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 14:31 發表
請指教係邊到買國狗好?
除左唐九同佢對面, 間間都問下囉

其實我一D都唔明, 點解個個新手, 一開始連槍係咩都未知就要一野跳級去到玩狙擊?

槍又可能未知點渣, 未學行先學走係做所有事ge大忌
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 17:02 發表

我住天水圍,無理由為左睇槍,去MK白行
車錢行下行下都買到好多野lo
呢個世界無free lunch, 要有收穫就要有付出, 唔同不勞而穫真係香港教育重點?
引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 17:30 發表
無既,不過我like後緩
不過又係最後死果個
wargame唔同真槍, 唔同槍款唔同子彈可以有非常唔同效果同射程, 但係玩具槍唔係囉, 大家都係under2j大家都係6mm, 我睇唔出射程變化可以有超過50m出入
引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 17:34 發表

講左咁耐,你都係話我玩狙唔會進步姐
但我其實係想買scope來裝係步槍到,不過狙的好似勁d
咁我咪玩狙lo
我都會買狙,不過係放係home到
平呀嘛(marui的l96),又型
無可否認, 係

我話你知丫, 我15年前買左我人生第一支馬記mp5, 知唔知第2支係咩?1-2年後買多左支馬記psg1, 你知唔知我用psg-1打過幾多場?我可以答你一隻手數得晒

之後仲買左支m24, 打左1場之後就賣返出去, 到左今時今日, 我有超過70支長槍, 但係得2支係手拉ge sniper rifle, 仲要完全未落過場, 點解?因為玩狙擊, 並唔係好似你同我想像咁簡單

要玩wargame呢樣運動, 就要用一樣野去幫你嬴, 而唔係幫你型, 你諗清楚咩叫「未學行先學走」先再洗錢都未遲啦
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題