發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

雖然我知世伯搵錢辛苦,不過我都係覺得呢個setting不論內外收錢果個都拍爛手掌....

外邊好唔好睇就見仁見智....我就真係唔會咁砌喇,內部又真係有點法國大餐
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 16-6-2009 23:10 發表
其實除左 KAC , 還有 A.R.M.S. 的 S.I.R. 和 Magpul 產品的 Crossover , 個效果都不是太理想.
我覺得有時CROSSOVER都好睇人, 基本上我覺得樓主呢支槍如果唔用CTR用UBR, GRIP唔用MC用返BLK都已經差好遠
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ayaka 於 16-6-2009 23:16 發表

我覺得係mc問題而已.....一支槍2個tone已經夠lu
不過.....

如果佢本來咁砌係想"小朋友齊假膠"

佢成功鳥

講到尾, 佢又唔敢整到咁

如果唔係我真係寫個服字GA, 佢又要同人唔同款
鵰。豹。狸。獅。狒

諗諗下, 樓主相入面, 除左MC色同個身之外, 我都唔知我邊一忽無, 但係我就偏偏唔會擺埋一齊, 我真係無性格
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ohnavi 於 18-6-2009 14:54 發表

謝提點,呢樣要試下先得。
motor同gear box分開,呢句吾係好明。

我講清楚D個情況先,支槍如果用番原裝摩打,
都係會射得出彈的,只係D聲好似死下死下甘,
D彈亦好無力,就算用D大V數既電都一樣。 ...
裝MOTOR果陣唔好放個MOTOR入個GRIP度, 咁咁o係外邊插返d紅黑線入個motor度, 睇下著得okay or not
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ohnavi 於 18-6-2009 15:33 發表

如果著呢?即係齒有問題?
好難講, 可能D電線走得唔好?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 loop2 於 18-6-2009 16:00 發表

唔好話我話丫,如果有啤令天梯浮磁拉橋佢一定又換!不求甚解,連波箱都未識開就又改呢樣又改果樣,學人扮大師傅?唔好玩啦…扭力係咩有咩用我覺得佢都未知啦

蒜頭

掃把
鵰。豹。狸。獅。狒

真係唔洗多講, 不過約打GAME, 我用我支大陸仔GBB就夠喇
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 lahc 於 20-6-2009 11:05 發表

呀..例子舉得唔好,再黎
負擔得起名的話,洗鬼儲...直接問阿爸拎啦
正如佢買電話..你覺得佢儲定問屋企拎錢?
引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 21-6-2009 13:42 發表

電話係阿爸送
呀爸都係屋企一部份, 咁有咩分別?
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題