發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 yiuchun1993 於 30-8-2010 01:27 發表 wgw去過果場某一方速度一快就可以光速交戰個人覺得上次cqb 果場大個wgw
開波10秒已經見到我0係你後面.....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 faihk 於 30-8-2010 12:00 發表 快到咁?
In the last game,i remember i can reach the opposite side starting point within 30sec sometimes....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 sam524 於 30-8-2010 12:39 發表
蠔爺屈人機o既
其實呢....我都唔明點解, 大家都係咪都好怕痛呢?

因為我每一次兜到入對方個屎忽篤, 睇到好多人生百態
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackieyue 於 30-8-2010 15:14 發表

好似我咁...自動投降...
唔知點解...一見到蠔爺...就有動莫明奇妙既驚...嚇到連槍都唔敢開...自己投降
呢個我又真係有點莫名其妙
引用:
原帖由 Vindicator 於 30-8-2010 15:25 發表

好簡單:你比人兜屎忽會點
咁我又好小會俾人兜到屎忽既...因為通常我都唔會死守某一個位太耐, 除非無辦法/PIN DOWN...你諗下我果日你有幾可見我響同一個位超過一分鐘?

尤其打CQB, 走得慢等於輸左一半...梗係死都走前D, 拎到個場既中軸位或由前就更佳啦, 當然, 你夠唔夠膽行前又係另一個問題...
鵰。豹。狸。獅。狒

其實我幫你地問緊CQBPLAZA...
鵰。豹。狸。獅。狒

我想問上次邊個話斷左WE PDW身? 見字請PM我, 我幫你搞
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 T-800 於 10-9-2010 04:14 發表
挑起軍醫條根,突然好想玩下tim.........
有乜野限制.........? ,有冇詳情......

happy shooting!
其實無咩特別限制, 總之係兩面罐以下, 同埋自律一槍死就OKAY喇
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Vindicator 於 14-9-2010 22:52 發表

果次係我唔好彩
原來249 set係好近距離(其實我唔知,因吹水中)
一開波先知原來有249
想避但左右有人無位企
所以咪硬食

印象大概係......
我一聽見有249聲, 已經閃左啦....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 F22 於 16-9-2010 07:12 發表
貼吓場地相...................
有d衝動拎支ebr長版去, 睇下自己點死
鵰。豹。狸。獅。狒

估唔到在家都真係累仲成咁…
我尋日返到屋企執野,執好晒之後拎住個電視remote 系個廳把下度訓著左
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題