26 12
發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 小雲雲 於 21-9-2009 23:33 發表

BR馬沙專用高達
真係有GA?!

頭先諗住諗你幫下拖過下版, 點知你唔采我
鵰。豹。狸。獅。狒

今朝忍唔住買左張百式圖, 即刻抽晒要果D機, 做埋任務拎隻杰迪, 再升晒咁多隻, 依家終於合到隻百式喇
鵰。豹。狸。獅。狒

不來升百式, 比起升ZZ仲大鑊....中級 - 高級3199....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 小雲雲 於 22-9-2009 00:11 發表
08小隊應該係咁樣架
仲有個BLUE DES
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 路比 於 22-9-2009 11:20 發表

早知我online啦,我沈晚一早返左屋企不過睇書冇玩到
黎緊幾日都夜返冇得玩
睇黎我都係要到更新左先有得玩啦
我呢幾日都有好多時間玩
引用:
原帖由 bonzonie 於 22-9-2009 23:49 發表
終於同你一齊打
TEAM WORK好緊要
引用:
原帖由 小雲雲 於 23-9-2009 02:01 發表

即係邊架???
BLUE DESTINY GM?
鵰。豹。狸。獅。狒

AR THE-O幾好用 不過好似卡唔到任3?
抽左20個代幣 (仲有TITAN色AEUG MK2 )

尋日買圖合成GE百式, 今日已經變成咁喇

渣古專頁
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hermanht 於 26-9-2009 10:42 發表

睇人品啦, 前日新account, 第3~4隻蛋就抽到瘟神了, 我本來想抽C機迪欣...
玩到用新A/C了...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 26-9-2009 17:50 發表

S係super rare?!通街都係劍西...反而真係無乜邊幾個囉得出隻AR G3黎睇下...

anyway級數後面有R,S或U總之無死啦
u may have a look for the ms static

http://www.gamedb.com.tw/openGuide.aspx?gid=49&mid=21524
鵰。豹。狸。獅。狒

so did u find out the attach static of cu gm is higher than the normal one or not?
鵰。豹。狸。獅。狒

呀....仲未update完, 幾時先load晒?!咁q耐ge?!?!?!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 路比 於 28-9-2009 19:03 發表
今日用左200個金幣抽機.....
抽左Wing 0, Wing, 飛彈重裝, 多魯基斯II, 翔翼西, 劍西, AS ZZ, 劍The-O,

仲有Wing 0改設計圖
咁就無左兩舊水
鵰。豹。狸。獅。狒

26 12
發新話題