發新話題

井勝GBB M4

井勝GBB M4

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 24-11-2008 12:12 發表

我睇過幾支井記實物,d marking 都有非常強烈既"扑出黎"既感覺
奈何此種處理手法比唔少人話"唔靚"
有人要真實
有人要樣靚
井記please唔到所有人,只好認死
不過井記外觀唔得既話,又唔知其他牌子邊忽 ...
算啦, 要返果D  LASER MARKING咪靚囉, 仲有DUMMY BOLT CATCH 咪真囉
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 G3A3 於 24-11-2008 09:57 發表
但最近有傳聞井勝會停製GBB,吳知各位有無聽到?
井X D街數真係咁利害
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 armstong 於 23-11-2008 02:16 發表
GBB
老馬會吾會出手呢
吾好急在一時三刻
但係佢話會有支電動都有咁GE FUNTION WOR...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hermanht 於 23-11-2008 12:25 發表

但係佢擋彈殼果舊野做大左wow, 要真佢又真唔曬, 要假佢又唔打得...

而且交換槍身真係咁吸引?
[quote]原帖由 F22 於 22-11-2008 23:44 發表
實際
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 westdog 於 25-11-2008 09:57 發表
有錢的話我想要以下清單:
20" x 1
16" x 3
14.5" x 6
11.5" x 2
10" x 1
7" x 2

用來放槍櫃~正~!!

附件

25-11-2008 10:52

25-11-2008 10:52

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 華田 於 25-11-2008 22:20 發表

原裝井勝未改係上唔到真匣架....
但係死都改就wa 都裝到真匣
咁呢個可能真係一支支有分別, 我見過有井勝唔洗執都得
鵰。豹。狸。獅。狒

其實所謂既第二版我唔覺得有特別大改進…
質數一樣都係咁參差不齊…
試都試左好幾支

好在我果支得姐…
力就真係幾夠,玩過ar15既朋友都話個力幾似
鵰。豹。狸。獅。狒

we香港行貨大約十二月中會有
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 queen 於 30-11-2008 01:33 發表
...I only want to ask...where can I find this??
唔知QqF仲有無呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 G3A3 於 1-12-2008 12:32 發表

留意這個星期!!

我唔知係咪同出面同步
鵰。豹。狸。獅。狒

唔知幾多個講呢支M4好/唔好GE人當中有幾多個人有?

我真係唔知, 我只知我係其中一個

好唔好就請各位唔好再道聽途說喇, 睇左相再講~(請各位大佬高抬貴手唔好挑剔我D玩具又話咁又話咁, 人比人比死人, 我係得呢小部份見得人咋...)

我個人覺得有WA 果D話呢支唔掂又成係好正常, 大佬人地用成皮野先整到支類似咁GE野出尼唔通話自己果支唔得咩

有人話呢支唔似真槍, 我夠唔似曾特首個樣啦, 我唔係人?

再講其實我個人認為井勝M4真係唔太應該用WE M4去比, 因為對於我尼講兩支槍個定位唔同, 「把玩」(模型)一定係井勝M4, 「落場」(玩具)一定係WE M4

至於WA M4就唔講喇, 因為我無, 我最多都係玩完就即刻放返低因為真係無興趣用成一萬買支只係介乎井勝同WE中間GE唔知模型定玩具槍

要插GE唔該冷靜D, 要討論GE無任歡迎~

附件

1-12-2008 23:17

搵個靚小小GE盒裝起佢啦~

換返D沙色好似又唔多好睇

ARMS 非常 FIT

EOTECH 邊個話唔得?

EOTECH X ARMS又如何~

無敵合體

個RAS又點呢?

M3X入得非常好

亦唔會鬆~

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 d.s 於 2-12-2008 00:11 發表
師兄,我想問下削崩彈匣出氣膠問題解??未?
應該解決左,因為我打左廿匣度都唔覺有事,反而個氣閘就應該差不多玩完…
鵰。豹。狸。獅。狒

我反而覺得呢支槍點做都係有缺陷, 因為第一呢支槍本身GE設計大致上本來係FOR真槍, 只係生產者為左出支像真度比例高GE玩具模型槍而將結構改做AIRSOFT,

第二我覺得要睇得就唔打得, 要打得就唔睇得

正正就好似井勝M4 同WE M4 ge分別,

第三就算去到WA又如何? 係打得呀, 改到成皮野一支又打得幾多飛? 又有幾像真?

其實WA FANS話井勝唔打得D字唔像真, 井勝 FANS又一樣會話WA唔係全鋼又SIZE唔像真

要打得就不如買支PTW, 反正都成皮野喇

但係PTW滿足唔到GE係咩?後座力

好喇, 咁一係WE啦有後座力,仲要唔細添,咁WE M4 無GE係咩呀? 一個像真GE系統

咁所以我覺得針係無兩頭利GE...做人唔好太貪心, 得一想二.....
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題