發新話題

槍街第x手猛料!

槍街第x手猛料!

根據we香港代理稱,VVe GBB SCAR將於6月中到港~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 gtoray 於 21-5-2009 20:53 發表
入啦~~~~
終於忍唔住喇~
鵰。豹。狸。獅。狒

咁如果o係無得揀ge情況下, 有gbb gescar都係一件好事ge, 總好過copy and paste, 又或者整尼整去都係果d 白marking無bolt lock ge aeg....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ayaka 於 28-5-2009 12:28 發表

就咁睇好難講
可能user的RECOIL CONTROL做得好
無錯
引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 28-5-2009 01:00 發表

點解打打下單發會唔blow?仲有啲聲怪怪地,好散,gbb正常啲聲係沉咖bo
第一, 用電子CAMCORDER果個MIC未必收到高低音, 單憑段片好難作準

第二, 我有WE同井勝, 兩支GBB GE 聲都唔同, 咁咩叫正常咩叫唔正常?我覺得有一支o係手再comment人地果d會好d
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jodyzz 於 28-5-2009 20:29 發表

只係.係屋企玩.就冇引喇@
呢個WARGAME界有好多野, 都只可以o係屋企玩
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ayaka 於 29-5-2009 17:38 發表

E D咪叫recoil control囉
真槍咁勁recoil都可以控制到
http://www.youtube.com/watch?v=86wE-Z4nF9s
suppressed

不過會唔會同用左silencer有關??

用得silencer, 火藥都裝小左...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 deathmaster 於 31-5-2009 18:41 發表

I think we gotta find out how heavy that guy was... if he's 300 lbs vs we got 150 lbs. That's the different.
如果係300磅同150磅,體重應該關係唔太大,最重要應該係射姿同訓練…
鵰。豹。狸。獅。狒

支SCAR, 有得訂喇, 2000樓下~
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題