發新話題

咁都算網絡欺凌?

其實有時抵唔抵死唔係由我地來決定既...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 phantomDx 於 5-7-2010 01:08 發表
我認為出於堅持正義,平反社會不公義現象
以起底作為一種工具未嘗不可
但係就唔可以濫用
唔應該人身攻擊,對某疑犯的所有都加以踐踏
尤其有d白癡未查清楚就吹雞起人底,又有班應聲X附和
我地應該以事論事,權衡 ...
like.
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:25 發表

好似上次巴士毒男事件, 個毒男只係有D冇禮貌, 就俾人攪到前途盡毀

咁咪d人唔分輕重的後果LO,

網民好多時都唔理性
咁你呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:33 發表

我理唔理性? 一時時啦, 不過無論有攪咩事, 我都堅守兩個原則

1.唔好玩到太大

2.唔會認真, 所以我唔會發火, 亦唔會憎恨網民
咁請問"大" 既定義係點先...?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:48 發表

唉, 成日想恐嚇我

唔好意思, 我一D都唔驚
其實呢, 如果你真係有心改過, 洗咩用返呢d名, 用其他名, 逋返d正常野咪算囉, 你搞咁多野, 係咪因為你屋企人唔理你姐?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:51 發表

好解釋, 但係我係CGF冇玩大過LO
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:00 發表

我用分身D名, 但係我怕阿公覺得我唔夠誠意。

我講野都OK正常La....係D人大我我先語氣挖D 

不過大丈夫威武不能屈啊
你唔好玩啦, 你早果幾個分身一出尼就插人先ban你姐, 你估我地個個好似你咁得閒無野做食飽飯等屎痾?

你不如快d俾一個滿意ge答覆各位cgf會員仲好過響度講咁多廢話啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:06 發表

你想問咩問題?
好簡單姐, 點解你放飛機? 咩黑衫金毛去晒邊?人地5點企定定響度等你, 人呢?等到5點半WOR
人呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:13 發表

但係佢真係有到,佢話見唔到有人件衣寫往CGF wo
都你鐘意點講都無問題既, 但係人地接唔接受你又係一件事喇
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:10 發表

你D唔係成日話‵盲神可以娛樂CGF` ”玩盲神好好玩”

如果有人俾我激到發火,我係度SAY SORRY
老老實實, 我個人認為你係真心改過既, 就約場GAME打下, 咪當大家不打不相識囉, 講多都無謂
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題