發新話題

GHK GBB Box~大家貼出特別的GBBR吧

引用:
原帖由 gainax 於 7-3-2013 00:32 發表
GBBbox個人認為最好係可以平價玩到常規GBB系統少有既槍型, 如SR16,LR300,M733,M727,M16系列等等,
唔好地方始終唔係一個完整GBB系統,只算係叉氣式bolt片波箱系統, 不過多左支電槍平平地改份氣動kit,
體驗一些常規G ...
舊派?有! (舉手)

Marui CAR-15 with GBB box:

"Just War , or just a war ?"

引用:
原帖由 Tekkno 於 7-3-2013 09:22 發表
洗唔洗汁位啊師兄?
馬記身基本唔洗執

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-3-2013 12:50 發表
喺朗哥度見過
係咪咩m4都用到?
同埋啲匣幾多capacity, 幾銀隻
Thx
基本係以馬記系統為基準嘅都應該得,但市面咁多不同牌子形號,實在好難答你,小弟已知有部份牌子LR300因上身窄咗而裝唔到
彈匣唔記得係35定40發,價300左右

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-3-2013 16:52 發表
啱啱喺朗哥度入咗手喇
恭喜恭喜,改完post埋上嚟比大家睇下~

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-3-2013 14:01 發表
啱啱換上咗High muzzle velocity kit
感覺又唔覺真係快咗
係大力咗,穩定地出1.5j
如果只係加力,咁好似唔太抵玩喎… 呢套gbb box只要執好少少密氣,用長少少管,要去到1.5J唔難(我用CAR15管短都已經1.2J)

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-3-2013 16:19 發表
我都覺
其實唔係kit, 佢淨係得堆彈咀連飛標嗰個位
不過百幾蚊姐...

我諗我手功差,未換之前有時1.1-1.2j ; 有時1.6-1.7j

而家叫做穩定咗
咁都係,百幾蚊買嚟試下無妨,而家當買個穩定性囉,都無壞嘅∼

發新話題