發新話題

博c模型

各位師兄師姐大家好,小弟初黎報到.眼見話題越講越激,攪到我都好想去見證一雞8000嘅神跡,但係星期日無假放,除非有人同我轉更,如果我去得,一定盛裝出場,高跟鞋同絲襪當然唔少得(見證神跡真係唔係去玩咁簡單).不過話時話,都成六百幾,但都無神兵嘅寫真(真失敗),定係8000 sir做唔到嘢?不過真係重有成三個禮拜比阿8000 sir做嘢,大家有無考慮阿8000 sir真係一雞8000咗嘅時候齊齊整個九十度鞠躬過佢?

引用:
原帖由 Raymomd2003 於 1-6-2007 16:38 發表

鞠躬? 3個夠唔夠?
咁要叫埋佢D家屬去先得?如果佢地唔去,咪無咗家屬謝禮?

引用:
原帖由 華田 於 1-6-2007 17:09 發表

你搵到枝m4 一雞過到5000 個麼打仲未玩完先算啦
對唔住我支一雞打盡三佰.

引用:
原帖由 yeungm 於 1-6-2007 17:36 發表

高跟鞋?!  絲襪?!
r u a girl?
but u said 小弟 wor...
r u candy?
oh sorry, 高跟鞋,  絲襪
係表示尊重,我係公,重要係直嘅,大家請放心.

引用:
原帖由 yeungm 於 1-6-2007 18:04 發表

i think u better say 西裝 man
平時開工都著西裝,想特別D姐,sorry X 8000

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 11:42 發表
佢成差唔多2日唔上黎...唔通...閉關練槍
無上黎一day,原來miss咗好多嘢,你地實在想多咗,八神同佢嘅神兵係唔駛(洗)練嘅(唔洗真係會臭),不過佢經已臭到盡.

佢家吓唔上cgf係佢要去學跳舞,佢唔學定求雨舞真係甩唔到身.

神鐘意我地,話我地白x係有足夠理由,因為我地成日張 GOD 串成 DOG

引用:
原帖由 jackyafk 於 4-6-2007 22:32 發表
唉...都唔知你地講咁多無謂野做乜.....
到左果日你地會出現先再講la...
得個講冇用ga....做先係實際
我想大家都係等阿八神你做嘢,由頭到尾都係你話一雞8000無問題,不過家下到24號真係好遠,你嘅神兵唔係要開壇作法先有一雞8000呀?

不如今個禮拜求其搵晚落去槍街求其搵間槍舖,同求其一個員工講:你係CGF嘅八神,要做一雞8000嘅神蹟.

以你家下咁出名,應該任何人都會比你演出.

你做到,我已後唔再打wargame,你做唔到咪低低地咁同大家講你吹大咗係你錯囉.

面就人地比,假就自已丟.

你股你真你GOD呀?你家下連DOG都不如阿.

引用:
原帖由 ivan_31 於 5-6-2007 11:13 發表

無謂同為左一個"神"咁勞氣
多謝師兄關心

至憎D人死剩把口,應錯真係唔痛.

神係無處不在嘅,係我地FEEL唔到ONLY.

引用:
原帖由 oldmanyin 於 7-6-2007 14:22 發表

神說: 我是穿黑衫的!
我今日都黑衫

引用:
原帖由 peter195 於 7-6-2007 14:35 發表

全部著白衫
好似以前D人去輪樓盤咁?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 7-6-2007 14:39 發表

係wor, 不如我地定個 dress code 好wor.
http://youtube.com/watch?v=2ry41RIkqHA

彩虹戰隊

純黑迷彩

龍珠戰鬥服(背後有神字嗰件)

發新話題