32 123
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

今天買了!
$3850 !!!
還看了幾款 G & P 今天才到的頭截!

正!每盒都送 Marin格仔柄!
大約一千鬆D,都OK架!

但未有Body !
等出Body先一齊買!

我個夾開始溜氣!
請問邊位大佬可救我!

引用:
原帖由 d.s 於 14-5-2008 02:03 發表

研究緊,等多等~
我昨天拆了
小心打去夾前的四條Pin:x

佢老母!原來夾前是膠製品!
夾底兩小鈎斷了:x :x :x :x

拆了!O-ring看起來都無老化!
再砌回!PK !重衰過未拆!夾頂夾底都支支聲!

[quote]原帖由 Medic_Don 於 14-5-2008 22:40 發表
我個人覺得暫時都係少餃或少拆此槍為妙,又冇maintainences parts,又冇extra magazine 賣......打單

難埋!

打打吓!有嘢跌落地,就現難咗!

化學到你唔信!:x

仲執到粒幾米?都唔知邊度跌出嚟?

睇完圖都無乜發現!

有無師兄可以指教吓!

回覆 #236 km1265 的帖子

No !!!! SORRY !!!

G&P 都會出,但價錢同設計就唔知係咪一樣!

引用:
原帖由 Pan 於 3-6-2008 08:58 發表

GP 係代理 佢 D 匣~

可不可以說怎煥然不同?

一般氣動手槍原理,無彈會lock起!
原裝是打134a,但會好弱!
當你打過topgas你就會愛上它!
但其它Parts就會好快殘,現在無乜件可換!
夾用topgas會溜氣,無o-ring換,換夾要$700!
總結,現時此槍只適宜收藏,
打game等出多D parts先!

我個Bolt Carrier 都爛埋啦

想問一問換左 Value Lock!
打134a 會唔會變左打 top gas的威力?

剛換了夾中的 O-ring (WA 原庄 $220)
個Bolt Carrier 又爛左,原庄要2-300蚊!(可能都無貨)!
都係等等...............睇睇其他廠有無鋼Bolt 出!

又要做神枱槍

回復 321# 的帖子

THANKYOU SIR

引用:
原帖由 0050100 於 26-8-2008 00:36 發表
有有 有料到,但係重欠個Bolt.攪攪下攪禁耐.雞啼啦!
等到秋來冬又到,攪支電槍爽過年.(LMT)
How Much ???

32 123
發新話題