39 123
發新話題

[認真] 煨番薯母女遭檢控 200人圍觀求情

引用:
原帖由 101653 於 4-2-2009 08:45 發表

講真一句....執法對於一般市民黎講....冇人情味就一定架喇....
因為對市民黎講....佢呢次執法拉人對一般市民黎講基本上係冇利益既....由其近過節....
問題係點解件事可以搞左咁耐都未搞掂咁解ja....
衰d講句....知衰既拿拿聲搞掂佢走啦....
...
又唔係咁認同 C-hing你講嘢!

我都唔認同食環販管隊嘅工作,
我都覺得佢哋人工同工種都過時,
萬幾蚊拉小販!(之前我都講過!)

但無佢哋又唔掂,人好難自律嘅,
我更加唔想週街小販無人理,
又阻街又唔衛生!

重有!賣熟食一定係拉架,
無得票控架!

引用:
原帖由 101653 於 4-2-2009 08:48 發表

呢個又係wo我都好八架....
討論區有邊個唔八架!

好鬼鍾意你寫

命運就像強姦,妳反抗不了就要學習享受!
工作就像輪姦,妳不行就別人上!
生活就像自慰,什麼都要靠自己雙手!
學習就像叫雞,出錢又出力!

是自己想出來嗎?

人們可以講

天天等強姦!
日日要輪姦!
都是為了自慰!
耐不耐也會去叫雞!

引用:
原帖由 101653 於 4-2-2009 09:08 發表

頭兩句睇番黎架....後兩句我同一個朋友諗
E家諗緊仲有冇D野可以加落去....

PS.有諗過 "解僱就像逆姦,總是由被解僱的員工反客為主" 但又好似唔多通....
逆姦?乜嘢架! OUT la !

To 101653 C-Hing

你有無見貼子213

樓主去「涂X申議員, 食環署, 警監會 & ICAC.」投訴?

所以我經常說「討論區-吹水廣場」大家都吹水,
不要太認真!

引用:
原帖由 gtoray 於 4-2-2009 09:43 發表

搞得掂就唔洗叫警察幫手啦
早晨 ! G大 !

引用:
原帖由 101653 於 4-2-2009 11:54 發表

多謝多謝
諗得咁快ga
我覺得「 CGF 就像家中老婆,話過唔再上,但結果又上了!」

引用:
原帖由 於 4-2-2009 21:00 發表
你起YAHOO 咪搵到全文囉

命運就像強姦,你反抗不了就要學會享受.
工作就像輪姦,,你不行了別人就上.
生活就像自慰,,什麼都得靠自己雙手
學習就像嫖娼,出完錢後又出力
工資就像例假,一月不來你就傻眼
...
無言............

39 123
發新話題