發新話題

梁洛施為李澤楷施誕下男嬰

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 13:13 發表

係你既角度唔係ja....

嫁個有錢人 / 幫個有錢人生仔:
唔憂冇錢洗....唔憂冇得食....
有地位....人地叫你個名起碼有個姐字or嫂字....
得閒買車買樓....拖住廿架林寶堅尼遊街....
幾千幾萬尺既樓有私人游泳 ...
簡簞D講,你是「笑貧不笑娼」嗎?

CGF大部份係普通人!

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 13:29 發表

大部"傷"係普通人
SO?
我講野唔洗睇你頭牙?
發窮惡牙?
大部"都"係普通人
寫錯個字啫!

仲乜無里頭發皮四
乜叫做「發窮惡牙」?

唔通我又要睇你頭呀?
寫句野都唔得呀?

唔該你唔好成日係CGF借D位鬧人!
無人想同你Post War !

致各有立場的版友 :

大家講求自由的同時 , 請記住法國思想家伏爾泰的一句關於自由的說話

I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it

道理並非要抵毀他人才能獲得

從「餅」兄都借回來的!

係人都知做有錢人好過做窮人!

但D錢是自己合法找回來的才有義意!

像陳X聰,看風水,一個客仔就可袋二十幾億!

負上「太監」及「騙徒」罵名,我就無福消受!

引用:
原帖由 alexl 於 7-6-2009 15:20 發表

攞子淇同憂柴憂米無經濟能力女人比, 哽係子淇好好多, 我想講做大富家媳婦唔係你想像中咁好.  初初硬係開心, 名車、遊艇, 大屋、金银珠宝...人人羨慕恭恭敬敬, 見得多, 呢D野變得平常, 生活上你己無乜期望驚喜, 你唔會買新屋與奮, 唔會因換新車而開心, 或去旅行而高興, 因為你想要任何物質生活都有, 一切都係普通野...如果子淇年過五十, 呢D生活絕對好, 廿幾歲後生女困係度生仔揍仔, 無工作,去邊都一大班保標, 想買乜已成屋都係, 每日等老公返來, 日子都幾難過.  

有個富豪女人養起你, 錦衣美食, 靚車名屋比你用, 不過你唔可以溝女, 最好唔好周圍去, 係屋企睇住D仔女, 你去邊最好同老婆一齊, 買乜都得, 一切由老婆作主, 要識做人、睇老爺面色.  Lee D 生活你想要???  除非你現時生活真係好難過.   你想要因為你想有一日分左D身家再復自由身去WET去溝女...
絕對同意!

話說年幾前,她剛生完第一胎!
係半山寶雲道見到「李生」同「子淇」!
坐在Audi R8 車內,有講有笑都幾幸福!
車牌係「ARRIVED」,可能是送給她的禮物!

祝佢一世都咁幸福啦!

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 19:18 發表

你咁大個人都唔識感嘆號點用嗎?
我唔知你話CGF大部都係普通人咩意思wo
點解又要加個感嘆號係後面呢?

由頭都尾都冇發脾氣
如果發脾氣就唔係用咁既語氣同你條謬利講野啦
無人想同你Post War !

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 20:10 發表

冇你學咩人串?

呢句野幾好阿....囉黎反省下你自己先講啦....
呢句係「餅」兄寫的,我借來一用!
你又可必相迫!

http://www.civiliangunner.com/cg ... o=lastpost#lastpost

你慮到我俾人WARNING !!

真無奈!

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 20:19 發表

你燒少幾個火頭串少幾句我都廢事彩你啦
周圍串串共之後走黎問人 "可必相迫" ?
你定我吖!

引用:
原帖由 gtoray 於 7-6-2009 20:25 發表
呢個 topic 做界線, 請兩位一人少一句~
Yes ! Sir !!

當年「中港台」紅極一時的「王祖賢」!

搭上了巳婚麗新太子爺「林建岳」,

「林母」被傳媒追問之下,

說了一句:「我個仔叫雞之嘛」!

王小姐嫁入豪門夢破!

從此絕跡娛樂圈

發新話題