37 123
發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

終於都抽到卡B 妮~ YEAH~!

引用:
原帖由 FPKHG 於 25-6-2009 22:34 發表
我部wing gundam 依家有2點強化點數,請大家畀o的意見我加去邊好?THX
!
師兄您點抽架?我搵極都搵唔到... 嗚嗚...

引用:
原帖由 飛哥仔 於 25-6-2009 23:59 發表

而家上親去唔係W就係重就係閃...再唔係就BOOT....
佢比咗重高我/_\
係唔燧得佢先會抽到wing 架?

今日有冇人會上去卡怪升呢?

好開心,一抽就抽到大蛇

超灰... 玩對戰時D 人一見我用C 機就踢... SO SAD

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 2-7-2009 04:47 發表

有時5關C 機既事...
咁點解要踢我... 我自問都做到野... 嗚嗚...

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-7-2009 13:17 發表

1.房主要招朋友入黎
2.你低軍階
3.你高軍階
4.(佢地覺得)你lag
5.你太勁
上次我用特裝3既CGUE打,明明就全場最有料果個
對面都有膽話要踢我,你話為乜?
我用強化4 既宇宙型LEO,四方眼系列真係好型!
試過有次入到房,入面D 人好有禮貌咁叫我走﹝因為等朋友﹞
呢D 人既態度好好多

引用:
原帖由 飛哥仔 於 3-7-2009 01:34 發表

係初級既room一開始唔可以用c機....如果你係低rank更什....先用b以上既機先, 打左一輪先轉....

因為係合作mode.....第2級難度已經對c機好大附膽, 打唔來的....比npc殺晒隻數仲好d, 比架c機搞到過唔到版已經係 ...
我係PK 時比人踢,明明成隊係我最做得野果個
超必打電腦時都有用架~ 但只張地圖炮

引用:
原帖由 小雲雲 於 3-7-2009 21:18 發表

用B級機多數都唔會比人踢
B 機我冇一隻掂,全部都只係得SP 技﹝有D 連用都未用過﹞
C 機可以用技術 + 多一條命來彌補同B 機既差距

我得呢D/_\
我要GP01 呀

附件

7-7-2009 00:48

引用:
原帖由 McDull 於 8-7-2009 15:50 發表

我唔係好摸得到佢個BOOSTER點樣可以飛到好高

打渣古個幾版無問題,反而係一開始飛去擇豆個版R晒頭。
垂直上升時去到一定高度就會停,按多下飛...

引用:
原帖由 5210 於 8-7-2009 23:28 發表

佢有教話係按「向前」兩下變前衝,跟住即刻按space 跳就會變成衝向上,會比就咁跳高既,我都係咁樣過咗訓練。
係囉係囉~ 佢有提示架~

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 13:54 發表

聽講係用D唔知咩BUG屈機同唔洗點打就升得好快咁上下.....
只係針對外掛同加速器
即係可以繼續卡怪

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 14:10 發表

唔卡怪點打
有冇人知夢工場可唔可以卡.....
冇得卡~
重高搵位匿做盾,一新A 機引部突擊埋去,兩隻阿布浪射

37 123
發新話題