22 12
發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 XDD12348 於 7-8-2009 11:49 發表

仲轉得切既
我叫Pigken,睇下今日下午有冇時間玩,有的話幫您手~

引用:
原帖由 -l- 於 7-8-2009 14:05 發表

黑1-黑5都有人了,有無人想加入白8
冇得揀7 號?
呢個係我luck number 來的

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-8-2009 18:59 發表
x異端依家先有設計圖,天意又要用佢黎合機,咁天意張圖點得到呢??
抽... 天意扭蛋機...

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-8-2009 19:55 發表
我本來想爆post架,點知子版冇左啦
我都係... 想開D 機體介紹之類既POST 呃分

引用:
原帖由 阿芝 於 11-8-2009 13:41 發表
我想問問關於 >>G幣雙倍時間
應該係對戰先會有錢收

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 17:49 發表
同我估計一樣,佢一出26同27就有我地cgf大多數人既目標s機--XXXG-00W0 wing gundam zero custom

《SD鋼彈 Online》14日搶先推出全新改版,將開放2部全新扭蛋機、全新對戰地圖,另再開放首部S級機體─擁有「天使鋼彈 ...
台版

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 18:32 發表

係台版.....
我地應該係下一次更新就有wing....
又係要等
冇所謂啦~ 反正我大把機都未升好

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-8-2009 17:03 發表

完全同我一樣....抽天意比左張完美自護圖我,抽機又比左部自護我........即係要我合完美自護啦
我都係... 所以我依家玩緊完自

眼見大部份導彈機都係剪機,為咗小隊戰實現四導彈既美夢... 我做咗以下既努力

附件

18-8-2009 01:41

引用:
原帖由 bonwin 於 18-8-2009 11:19 發表

我都好鐘意用佢(BR),上左強1 配左點落血度
有時打擂台下下missile中真係可以令對家攻慢左 , 助攻為多
好似你話齌 , 呢隻野,都唔志在殺好多敵人,多數係擾敵作戰

名符其實"弱防滯空卡碧尼"殺手
凡係MA 同包機見到佢地都要走

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-8-2009 20:42 發表

而家有D咩CHEAT哦? 必中?
可能係外掛同加速,唔係講笑,今日打過一場比人秒:
我用BR 陸高比R-賈賈格中,一SET 格之後我就爆咗...屬性相剋都係咁離譜呀

唔通我比人篤背但我唔知
拳機真係好可怕

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-8-2009 11:51 發表

跟本睇唔到,因為係會心會心同會心,你比人打緊.人地抽你背,3秒內死,睇唔到正常
但我果時係貼牆...

引用:
原帖由 小雲雲 於 20-8-2009 18:05 發表
救世主高達

技能1
相轉移裝甲
對實彈系武器的防禦力上升

技能2
http:/ ...
原本諗住某S 機既技能「吉翁之魂」已經好屈,點知呢佢仲屈D

引用:
原帖由 bonwin 於 21-8-2009 02:44 發表
黑色系列 (藏青)

目標係慢慢咁多頁全部油o西去

BR 陸高之槍,搞到我唔知點幫佢上色好

22 12
發新話題