發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

引用:
原帖由 1233 於 14-12-2008 16:35 發表
各位準備起兵吧
高達城離我大概1 小時21 分既路程﹝間諜﹞
全力生產船艦的話一日可以有超過20 隻衝撞船
有冇師兄幫手封港同打陸戰?

引用:
原帖由 1233 於 14-12-2008 21:51 發表
#

#
24分 43秒
來自 asdd 的 3 兵力正在前往 Super 的途中。
#
22分 58秒
Deine Einheiten haben sich zerstreut und sind derzeit nicht verfügbar.

#
來自 asdd 的 20 艦隊 / 軍隊正在執行掠奪 ...
用晒d 資源!拆碼頭!

引用:
原帖由 1233 於 14-12-2008 22:44 發表

=0=唔得...我個碼頭好重要呀!!係我既殖民地救星
您要益人地定係要佢空手而回

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 00:21 發表
高達00距離我16小時的船程,有點擔心鞭長莫及,但係如果能力可及的話,我一定出手趙佢!

大家可以報告一下各自的兵力嗎?以研究戰略好嗎?CGF聯盟發動!

最討厭那些亂咬人的狼!又唔係勁,軍分排名5171就學人亂 ...
您講一聲我就即刻生產衝撞船,比一日我就夠

引用:
原帖由 Boniface 於 15-12-2008 05:20 發表
我想要石同硫磺各300,用水晶同葡萄換
我有300 硫磺去緊

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 20:56 發表
請問仲打唔打那個高達00?

我派兵過去要16個hours...要同大家好好配合
我冇所謂,反正我都只係清佢海軍...
如果我幫到手的話,早幾日話我知等我預備

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-12-2008 01:12 發表
我o係4:10 grigori

我要搵人簽文物條約
仲有冇位?我又要~~~~~~~~~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-12-2008 22:23 發表

多多都要4:10 grigori
來吧來吧!

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 23:11 發表
應該同一個玩家只能簽一次...

ACYY兄我又同你簽,你在哪兒?

仲有,唔洗清佢海軍喇,已經派了間諜去起了佢底,佢得個的屎咁多多資源,就算有兵都唔怕佢,我仲有一日就研究完成「督管」,到時我做先頭部隊過去打 ...
我已經同莊家簽咗喇,聽朝應該可以有位同您簽

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 23:11 發表
應該同一個玩家只能簽一次...

ACYY兄我又同你簽,你在哪兒?

仲有,唔洗清佢海軍喇,已經派了間諜去起了佢底,佢得個的屎咁多多資源,就算有兵都唔怕佢,我仲有一日就研究完成「督管」,到時我做先頭部隊過去打 ...
由我家去高達城要5小時25分18秒
現只有40 劍士、10 投石兵、1 投石車
大家訂一個時間,之後我會有100 劍士來幫手

del

引用:
原帖由 Boniface 於 21-12-2008 15:32 發表
大家係咪打高達00 ga?
我而家有30,係打既我生產夠60人
btw,點知幾耐可以去到佢度?
為啖氣... 打!
不如我地約聽晚打佢

另,我存在29:44 既知秋小城有一個文化交流位,有冇師兄可以同我交流?

引用:
原帖由 阿明 於 21-12-2008 20:58 發表
點先可以挖水晶礦果d野呀???
要先研判「財富」先得架~

回復 315# 的帖子

100 劍士,2 廚師,1 船

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 22-12-2008 16:57 發表
任務: 派遣間諜
目標城鎮: 熙man
日期: 22.12.2008 9:48:14
狀態: 你的間諜沒有任何回音
回報: 你的間諜停止了報告,他很可能已經被發現了。你還有 95% 的成功機率。

即係點?.....仲有得成功但唔見左 ...
即係... 您唔見咗200 蚊...
可唔可以比佢個座標我?我同您一樣唔見咗200 蚊

發新話題