發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 14:27 發表

都未到見到大佬死哂啦......
上網SEACH「神人高達大師級噩夢的測試工廠通關大法」

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 17:35 發表

我都過唔到,開必殺ko唔到一隻小兵
必殺有時只戚用來型... SP 既用途其實係開技能

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-7-2009 00:01 發表

我諗我講得唔清楚,我地打皇牌機師既夢工場,用重高開超必殺中哂一隻小兵唔死
係... 我第一次見到時都好灰
之後發現KEEP 住條SP 仲好,開晒兩個技能再加多個新人類覺醒,部重高硬咗又快咗

引用:
原帖由 小雲雲 於 21-7-2009 16:34 發表
靈.格斯BWS 設計圖 任務
需求官階:上士

任務流程:
任務分支1
完成砲火中的戰艦 Normal 和 破壞 攻擊刃 40台 105刃 2台
獎品:炸彈10個

任務分支2 (需要完成任務分支1)
完成砲火中的戰艦 Hard 和 破壞 ...
升定阿布先啦... 聽講又係D 變態任務...

引用:
原帖由 小雲雲 於 21-7-2009 17:58 發表

已經升好重高達啦
http://www.ucinfo.com.tw/bbs/vie ... &extra=page%3D1
睇來重高有用D,好彩一早升爆部重高

我賣咗部量產型卡B 妮

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:16 發表

合佢唔難囉,不過佢唔係我目標.......
連勇士X 都未夠機合

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:31 發表

合過第二部啦,我慢速升埋部飛行突擊,升得黎應該出左
空西圖我有2 張,但我完全冇諗住合佢出來,又唔可以賣咗佢... Orz

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:37 發表

咁咩S機先係你既目標丫??,依部係我目標中既目標
同好

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-7-2009 18:54 發表

想問下幾時搞返個cgf clan姐=.=
有冇師兄有興趣搞個輪卡大會?一齊刷圖刷錢

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-7-2009 20:19 發表

咁幾時丫? ^^

仲未有人加我既...?
ADD 我: Pigken
我有on 時可以叫我一齊卡,做任做到悶,PK 我又手腳慢... 都係卡怪刷錢啱我多D...

回覆 321# 的帖子

只對最後三部有興趣... 今日想抽定部暴風來合天意,點知破產都未得

不如請路比兄將我地既ID 放係頭POST

引用:
原帖由 路比 於 30-7-2009 09:48 發表

都話左過左時限冇得edit post lor
係我錯

發新話題